Majka leállt a haknizással

Két hónapra kivonta magát a forgalomból Majka, mert pihennie kell. A Borsnak bevallotta, nem bírja a heti 12-13 haknit.
Két hónapra kivonta magát a forgalomból Majka, mert pihennie kell. A Borsnak bevallotta, nem bírja a heti 12-13 haknit.

Hiába kecsegtették jobbnál jobb ajánlatokkal, már szilveszterkor sem vállalt haknit Majka, mert úgy gondolja, fontos a pénz, de nem mindenáron. Két hónapra leállt. S hogy mi a tudatos lassítás oka? Majka viccesen csak annyit mond, hogy a kor.

– Az elmúlt, körülbelül öt évben teljesen széthajtottam magam. Szinte otthon sem voltam. Hetente hét-nyolc bulit csinálunk, de nyáron van, amikor ez heti 12-13 hakni. Ezt nagyon nehéz bírni! Ráadásul már én sem vagyok fiatal, 36 éves vagyok, gyerekkel, párkapcsolattal. Elértem azt a kort, amikor az ember már tudatosan hoz döntéseket, és másokat helyez előtérbe. Öreg vagyok, nem hiszem, hogy például szilveszter éjszakáján nekem a diszkókban kellene pörögnöm – mondta el a Borsnak Majka.

– Legközelebb majd csak márciusban vállalok haknit, addig csak a Rising Starra és a családomra fogok koncentrálni. Tényleg családapaként kell már gondolkodnom. Most még istenes az időjárás, de kiszámíthatatlan. Nem akarom a testi épségemet kockáztatni azzal, hogy hóban, lefagyott, csúszós utakon rohangáljak egyik helyről a másikra. Veszélyes, és már nem csak magamért felelek – árulta el Majka.

© Fotó: Végh István

A döntésnek minden bizonnyal Dundika és közös gyermekük, Marián örül a legjobban, hiszen végre rengeteg időt tölthetnek együtt hármasban.

© Fotó: Végh István