Majka kiosztotta Szabó Zsófit, aki nem hagyta ezt szótlanul

Majka – és a nyomában rajongói – nekiestek Szabó Zsófinak és saját előítéleteiről nyilatkozó mamájának. Az ok a Story magazin cikke, amiben Zsófi és édesanyja elmondja, hogy miért nem beszéltek egymással jó fél éven át.

„Azzal, hogy én felvállaltam, hogy egy cigány fiút szeretek és nem foglalkozom a támadásokkal, csak az érzelmeim őszinteségét bizonyítja. Ezt nem kérdőjelezheti meg senki. A saját anyám sem.” – mondta Zsófi és hozzátette, azóta kibékültek. Igaz, a mama bántó megjegyzéssel zárja a témát:

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem aggódom, ha belegondolok, hogy az unokáim félvérek lesznek, de ők már az én véreim is. És biztosan nagyon fogom őket szeretni.”

Tény, hogy a rasszista megjegyzés elszenvedője éppen Zsófi és férje, Majka mégis megjegyzi: „Szabó Zsófi mit csinált, amikor láttamozta a cikket? Azt mondta, ez mehet?”

Majka – azóta már leszedett – bejegyzése

A rapperhez hasonlóan rajongói is élesen fogalmaznak, Szabó anyuka nem teszi az ablakba, amit tőlük kapott.

Erre pedig Szabó Zsófi ragadott billentyűzetett, azt válaszolta Majkának:

„Ma Magyarországon nincs elfogadás!!! Tapasztalom! És lásd: az édesanyám és én pont emiatt vállaltuk fel ezt az interjút! Legnagyobb bánatomra, ő is azok az emberek közé tartozott (hálistennek múlt időben), akik persze nem bántják a cigányokat, meg semmi bajuk velük, na de a családba már ne jöjjenek.

Ha elolvastad volna a teljes beszélgetést, biztos nem posztoltal volna, sőt talán még kedvelnél is.

A szerelemért küzdök. Az elfogadásért. A cigány férjemért.

Az édesanyám pedig két éves tapasztalatát illetően nyilatkozta azt: FÉLTI LEENDŐ UNOKÁIT A MEGKÜLÖNBÖZTETÉSTŐL! Ez így érthető?”

A teljes bejegyzést ide kattintva érheti el.

Sziasztok! Majoros Péter az elmúlt évek alatt közösségi oldalán másodszor nyilvánul meg velem kapcsolatban. Persze...

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2017. június 17.