Celeb

Majka: életem legjobb befektetése volt Curtis

Munkatársunktól

Létrehozva: 2018.09.27.

Hogy mennyire volt szoros Majoros Péter és Széki Attila barátsága? Azt egy, az internetre tegnap kikerült Majka-interjú bizonyítja. A rapper az egyik legjobb döntésének tartotta, hogy összeállt Curtisszel.

Kamera rögzített egy beszélgetést akkor, amikor még senki sem sejtette, hogy hamarosan kirobban a hazai könnyűzenei élet egyik legnagyobb botránya, a híres Majka–Curtis szakítás. A videót egy bizonyos Szántó Péter, fiatal vloger készítette a Budapest Parkban, június 16-án, a fiúk nagykoncertje előtt, az öltözőben.

A beszélgetés csak most került ki a srác YouTube-csatornájára. Most megnézve, talán nem is kár, hogy várt vele: egészen megdöbbentő élmény ma Majka szavait hallgatni a barátságukról és a terveikről, mert hogy ez a két dolog azokban a napokban még bőven megvolt kettejük kö­zött, az biztos. Látszólag legalábbis, hiszen ma már tudjuk, hogy Majka akkor már öt éve küzdött, küszködött azzal, hogy Curtis számára nem mindig a munka volt a legfontosabb, drogozott. A beszélgetésben azonban nem említ problémát, sőt! A kérdésre, hogy mi volt Majka élete legjobb befektetése, a rapper műsorvezető gondolkodás nélkül válaszolt:

– Curtis. Tudod, a gyárban is vannak ezek az amortizációk, Atikát is havonta cserélni kell – mondja nevetve, majd még azt is hozzáteszi: hát annyi maximum a probléma, hogy kicsi a …, de azzal nem lehet mit csinálni.

A témát ezzel Majka le is zárta, de a következő kérdéseknél is rendre megemlíti Curtis nevét. Úgy tűnt, minden rendben van. Aztán eljött az augusztus 23-i, szegedi fellépésük, ahol Majka ezzel a szöveggel állt a színpadra:

– Az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy tűnik, hogy az én barátom nem tud meglenni. És az van, hogy sajnos a sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a jó isten neki adott. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint az a kib…szott mocskos ge…i kábítószer – jelentette be sokak döbbenetére a szakítást. A botrányra nem is kellett sokat várni, már másnap hosszú interjúban magyarázta Majka, hogy muszáj volt nyilvánosságra hoznia, hogy Curtis drogfüggő, mert más eszköze egyszerűen nem maradt.

Volt, aki egyetértett vele, má­soktól komoly bírálatokat kapott, visszaút azonban nem volt, a fiúk végérvényesen külön utakon folytatták. Legalábbis igyekeztek nem keresztezni egymás pályáját, több-kevesebb sikerrel. Míg a szakítás óta csak a színpadokról üzengettek egymásnak, szeptember 24-én, hétfőn összetalálkoztak a TV2 nagyszabású őszi sajtótájékoztatóján, lévén mindkettőjüket alkalmazza a kereskedelmi csatorna. Míg Majka a Legbátrabb páros egyik műsorvezetője lesz, addig Curtis a Csak show és más semmi egyik versenyzője. A találkozás fagyosra sikerült, épphogy biccentettek egymásnak, de legalább túl vannak rajta. Túl kicsi ez az ország és főleg a könnyűzenei piac, hogy úgy tudjanak külön-külön működni, hogy soha sehol ne fussanak össze. S különben is, ki tudja, mit hoz a jövő?

Igaz, Curtis azt írta ki Face­book-oldalára, hogy soha nem fog megbocsátani, idővel mégis megeshet, hogy békejobbot nyújtanak egymásnak.

Szenvedélyektől mentesen él

A villáminterjú kifejezetten jó hangulatban telt. Ezt bizonyítják az alábbi kérdések és válaszok is.
– Van olyan idézet, elv, ami mentén éled az éle­ted?
– Segíteni kell azokon az embereken, akik bajban vannak, akik ezt igénylik. Ha meg nem tudsz segíteni, akkor élj úgy, hogy ne bántsd őket.
– Mitől leszel izgatott?
– A kártyától, a játéktól. De attól totál boldogtalan lennék, ha az időjárás miatt nem tizenegyezren jönnének el egy koncertre, hanem csak nyolcezren. Pedig ugyanannyi lenne a gázsink, mert minden jegy elkelt, de engem az sokkal jobban érdekel, hogy mindenki itt legyen, hogy telt ház legyen.
– Esténként, hétvégenként milyen szenvedélynek hódolsz?
– Az asszonnyal szexelünk sokat – nevet. – Tényleg nincs semmi szenvedélyem, a cigit is letettem, esténként megiszom két pohár bort, hogy jobban aludjak. Xboxozom, FIFA-zom, rengeteget focizom.
– Melyik csapattal vagy?
– Barcelona- és Manchester United- szurkoló vagyok.
– Van olyan dolog, amiben más embe­rek hisznek, de szerinted baromság?
– Hát ilyen például a Ferencváros. Nagyon sokan hisznek benne, de én tudom, hogy ez egy totális baromság – mondta nevetve a rapper.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után