Majka aggódik Dundika életéért

Hajninak szűk a medencéje, súlyos vérzékenységgel és vashiánnyal is küzd, ezért a rapper nem engedi, hogy természetes úton szüljön.
Hajninak szűk a medencéje, súlyos vérzékenységgel és vashiánnyal is küzd, ezért a rapper nem engedi, hogy természetes úton szüljön.

Már csak néhány hét, és megérkezik Majkáékhoz a második fiú, aki Mariánhoz hasonlóan császármetszéssel fog világra jönni. Mégpedig azért, mert Hajnit számos egészségügyi gond nyomasztja, párja, Majka pedig nem szeretné, hogy a kismama túlságosan megszenvedje a szülést.

– Peti egy áldott jó társ és szülő. Nem beszél róla, de minden rezdüléséből érzem, hogy mennyire félt. Szűk a medencém, és tudja, hogy emiatt csak borzasztó kínok között tudnám megszülni a picit. Peti azonban nem engedi, hogy órákig kínlódjak, aztán pedig közöljék velem, hogy mégiscsak császározni kell. Tehát nagy valószínűséggel császárral fog megszületni ez a baba is – mesélte a Story magazinnak Hajni, akire azért is kell különösen figyelni majd a szüléskor, mert vashiányos, vérszegény és ráadásul még vérzékeny is.

Mindezek ellenére a család nem mond le arról, hogy egyszer egy kislányuk is legyen, abban reménykednek, a harmadik baba már biztos lányka lesz. Addig pedig Majka el is veszi kedvesét – ha lesz pénzük az esküvőre. Most alakíttatták át ugyanis a lakásukat, hogy a legkisebb Majoros is kényelmesen elférjen.

Hajni egyébként a lapnak azt is elmesélte, bár már a hajrában vannak, rosszullétei még mindig nem múltak el: hányinger, savasság is bántja a kismamát. Viszont állandóan „kívánós” is, folyton pörköltet és magyaros kajákat enne.

A kicsi neve még nem dőlt el, de Majkáék nagyfiának, Mariánnak már vannak ötletei. Ő legszívesebben Plútónak, Ubulnak vagy Micky-nek hívná a kisöcsit – ezek ugyanis a fiú kedvenc mesefigurái.