Magyarázkodik ByeAlex

Majka és ByeAlex híveit kiborította a két pop­sztár közös mű­ve, egy szex­ista dal. Alex kiosztja a fanyalgókat.
Majka és ByeAlex híveit kiborította a két pop­sztár közös mű­ve, egy szex­ista dal. Alex kiosztja a fanyalgókat.

Nem páratlan, de itthon egyelőre ritkaság az, amit Majka és ByeAlex összehozott. A TV2 és az RTL Klub legnézettebb műsorainak vezető arcai ugyanis közös számot adtak ki. U, U, U című daluk azonban máris botrányt keltett, bírálóik szerint nőgyűlölő, szexista a dalszöveg, amit Majka és Alex közösen szereztek – mindketten a saját strófájukat.

– Szerintem is pofátlan a szöveg, gondoltuk, hogy sokaknak nem fog tetszeni – mondta lapunknak Alex hozzátéve, hogy a mostani dal a Senkise formációjának műve. – Az emberek ByeAlexet szokták meg, aki tényleg romantikus, lírai, költői dalokat ír, de Senkise a másik személyiségem, zeneileg is. Egyébként korábban is beszéltem már szexről a zenében – magyarázta és üzent a kritikusoknak.

Majka a TV2, ByeAlex az RTL Klub arca, de közösen hoztak össze egy botrányos dalt

– Aki szerint ez a dal nőalázó, az valószínűleg nem ismeri sem a mai világot, sem a mai nőket és férfiakat. Szexről már az óvodások is beszélnek. Petivel mindketten a női nem nagy rajongói vagyunk, mindez egy cirkusz, egy poén, az életigenlés kifejezése. Azt kívánom mindenkinek, hogy legyen olyan izgalmas a szexuális élete, mint az U, U, U – folytatta.

A klip a Nemzeti Kulturális Alap 100 000 forintos támogatásával készült el.

A két popénekes klipje bővelkedik altesti utalásokban

Előadhatják közösen

Korábban, még házasságuk idején Tatár Csilla és Gönczi Gábor nem adhattak közösen interjút, pedig házasok voltak, mert a két konkurens csatornánál dolgoztak. Felmerül a kérdés, a két dalszerző egyáltalán felléphet-e ugyanilyen viszonyok mellett közösen.

– Természetesen nem mehetünk a másik csatornájához a dallal kapcsolatban interjút adni, de a szerződéseinkben nem szerepel ilyen kitétel, nem is írtam volna olyasmit alá, hogy a zene kapcsán kivel dolgozhatok és kivel nem – mondta Alex.