Celeb

Magazin címlapjáról nézte ki férjét Kovács Patrícia

Kósa-Boda Veronika

Létrehozva: 2015.10.11.

Bár szenvedélyes nőnek tűnik, otthon kenyérre lehet kenni. Kislánya megváltoztatta az életét, pedig a Hungary’s Got Talent zsűritagja a színészettel együtt járó „cirkuszi életmód” miatt nem akart gyereket.

– Korábban többször is azt nyilatkozta, hogy szereti a kihívásokat, bátran vált. Mit jelent ez pontosan?
– Azt, hogy bátran változtatok az életemen, a munkahelyemen vagy akár a lakásban, ahol élek. Semmiféle röghöz kötést nem szeretek és nem is viselek el. Inkább az jellemző, hogy azonnal belevágok egy új feladatba, mert mindig arra gondolok, ha egy új kihívásnak nem adok teret, mert félek tőle, vagy mert azon merengek, hogy ki mit fog szólni hozzá, akkor elmegy mellettem, és soha nem tudom meg, miről maradok le.

– Sosem döntött rosszul?
– Dehogynem. Megégettem magam a szerelemben, a barátokkal vagy a munkával kapcsolatban is. De úgy hiszem, hogy azzal is volt dolgom, hogy megégessem magam. Azt vallom, hogy minden egyes nehézségtől vagy csalódástól több leszek. Színészként az ember nem csak az általa megformált karaktereket, hanem saját magát is elemzi, egy ilyen helyzetben is ezt kell tenni. Tudom magam kívülről látni, sőt önmagammal én vagyok a legkritikusabb a színházban és a magánéletben is. Nálam jobban senki nem ismeri a hibáimat és az erősségeimet.

– Nehezen teszi túl magát egy-egy csaló­dáson?

– Látszólag nagyon hamar, de valójában nem. Elvonulok akkor, ha éppen nincs jó periódusom, vagy fájdalom ér. Ezeket a dolgokat mindig saját magamban intézem el, ha valahol meg kell jelennem, általában észre sem veszik. Még jobban mosolygok, még összeszedettebb vagyok, belül közben azért dúlnak a harcok. De a színészet ebből a szempontból terápia, hiszen ott kiélhetem a fájdalmaimat vagy éppen a vágyaimat.

– A magánéletben is olyan könnyen vált, mint a szakmájában?
– Nem váltok könnyen és gyorsan, de bátran. Nem maradok egy kapcsolatban csak azért, hogy legyen mellettem valaki. Sokat rágódom egy döntés előtt, de ha már meghoztam, nincs visszaút.

– Ennek a határozottságnak köszönhető, hogy ma férjnél van? Úgy tudom, a férjét, Gusztos Pétert egy magazin címlapjáról nézte ki.
– Még bőven az egyetemre jártam, amikor Péter aktív politikusként egy magazin címlapján szerepelt. Megláttam, és azt éreztem, nekem ehhez a férfihoz még lesz közöm, de lépéseket nem tettem. Tíz év múlva, egy sajtótájékoztatón találkoztunk először, ott viszont az első pillanatban eldőlt, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy legyen közünk egymáshoz.

– Ha udvarlásról van szó, hajlamos átvenni a kezdeményező szerepét?

– Egyáltalán nem. Imponál, ha udvarolnak, ha le akarnak venni a lábamról. De hiába aléltam el Pétertől az első pillanatban, azért ezt nem mutattam neki. Mert azért büszke vagyok. Aztán persze eljött az a pont, amikor már nem tudtam leplezni az érzelmeimet.

– Egyből tudta, hogy Péter az, akitől gyereket szeretne és hozzá akar menni?
– Azt az első randevún tudtam, hogy ellene nem tudok hadakozni, ez egy nagyon nagy történet lesz. A kémiának és a hormonoknak nem lehet parancsolni. Soha senkihez nem akartam hozzámenni, mert nem akartam azt mondani semmire, hogy „örökké”. Hiszek ugyan a házasság intézményében, de nem tudtam, hogy én akarok-e valamit örökre. Magamnak fenn akartam tartani a jogot, hogy bárkinek, bármikor azt mondhassam, hogy mégsem akarok vele együtt lenni. Aztán egyszer csak azt éreztem, hogy Péternek azt akarom mondani, hogy örökre. Gyereket sem akartam, mert azt gondoltam, nem ez a dolgom a világban. Péter viszont azt mondta, lesz annak a gyereknek egy apukája is, és mindig olyan anyukára vágyott, amilyen én lennék. Nagyon hülye lettem volna, ha nem hallga­tok rá. Nem is értem, mit csináltam két évvel ezelőttig, amíg Hanna meg nem született.

– Bár nagyon boldog édesanyaként, Hanna születése után tizenegy hónappal, férje unszolására visszament dolgozni. Mi volt ennek az oka?
– Fizikálisan nem volt bajom, de az agyam, talán mint sok kismamának, azért beszűkült. Csak a gyerek és a gyerek volt benne. Igazából ez az első év a gyerekkel egy érzelmi hullámvasút. Rengeteg öröm és folyamatos zsigeri és velőtrázó fáradtság. Nem voltam depressziós, de Péter pontosan látta a fáradtságot rajtam és azt a fajta bepörgést, amire csak egy anya képes. Éppen ezért ő volt az, aki először felvetette, hogy menjek vissza dolgozni.

– Hogyan sikerült Hannát megvédeni attól a cirkuszos életmódtól, amit említett?
– Ha dolgozom, nem viszem be a színházba, nem ül az öltözőben, amikor játszom. Ugyanígy nem jön oda a Hungary’s Got Talent forgatására sem, például ebédszünetben, csak azért, hogy én láthassam, és megnyugodjak, hogy minden rendben van vele. Hanna nem fog az öltözőben és a forgatásokon felnőni. Nekem sem lenne jó, ha benn lenne velem, nem tudnék a munkámra koncentrálni. Szerencsére Majszi rugalmas kislány, ehhez szokott hozzá, én pedig összeteszem a két kezem érte. Többnyire megvár este, akár tízig is, cserébe viszont délután sokkal többet alszik, mint más kisgyerekek.

– Kívülről úgy látszik, hogy ön a szenvedélyesebb a kapcsolatukban, Péter pedig halkabb, megfontoltabb. Igaz ez?
– Hát, ez csak kívülről látszódhat így. Péter nagyon jó diplomata, de hétköznap, otthon vehemens és szenvedélyes. Eléggé hangos, sokat civakodó pár vagyunk, és én ezt pont így szeretem. Általában olyasmin vitatkozunk, hogy hol vannak a fél pár zoknik, vagy ki nem kapcsolta le vagy fel a villanyt. De ezekből kardinális, nagy vitákat tudunk folytatni. Még soha egy pillanatot sem unatkoztam a férjem mellett.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088836_auto_resized.png
origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711667413
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090779_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A dokik azt mondták, csak megfázott: napokkal később elhunyt a tündéri négyéves kislány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082249_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: új gyárat épít a Rheinmetall német hadiipari óriás Magyarországon – már le is teszik az alapkövet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090909_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083766_auto_resized.jpg
vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711667413
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711667413
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079951_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édesapját mentené Galambos Lajos lánya az új szerelmével?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076905_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Stephen King annyira félt ettől a horrorfilmtől, hogy nem tudta végignézni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...