Macsó színész váltja Pelleréket az RTL Reggelijében

Kéthónapnyi korán kelés után váltótársat kap a Reggeliben Peller Anna és Lukács Miki. A házaspárt egy igazán jóképű és a közönség előtt rutinos, de a műsorvezetésben egyelőre kevésbé jártas színész, Fehér Tibor váltja – tudta meg a Bors. Tibor a diploma óta a Nemzeti Színház tagja, ahol sok darabban, számos főszerepet játszik, kollégái és a nézők is elismerik a munkáját.

Tibor a Nemzetiben bár befutott, de a képernyőn még kezdő © MTI

Peller Anna és Lukács Miki már nagyon várja a váltótársat, hiszen két hónapja minden hajnalban képernyőn vannak. Anna ráadásul esténként színpadon van, a héten premierje is lesz, így volt, hogy csak 4–5 órát aludt naponta. A hétfői Reggeli után egy-két titkot is elárultak új kollégájukról a csatorna honlapján látható videóban. Például azt, mivel segítették a felkészülésben, illetve, hogy egy hot dog-jelmezben már látható volt a műsorban.

– Én technikai dolgokban próbáltam segíteni neki, hogy az adásmenetben mit emeljen ki, hogy amikor lepillant adás közben, akkor mire vetődjön a tekintete. Nagyon ügyes, nagyon flott, és nagyon jó lesz. Kedveljük őt, nyitott, vidám személyiség, nagyon közvetlen. Bolond, a szó jó értelmében véve, ami elengedhetetlen, hogy itt jó legyen a hangulat – magyarázta Peller Anna váltótársáról, akit úgy jellemzett, a női nézők valószínűleg kedvelni fogják, hiszen igen jóképű és jókiállású férfi.

– Egy igazi macsóról, egy szépfiúról van szó. Sötét hajjal, sötét szemekkel – sorolta Tibor előnyös tulajdonságait lelkesen Anna.

Színpadról a tévébe

Nem csak a Reggeli szerkesztőinek jut eszébe, hogy érdemes a műsorvezetői székbe profi színészt ültetni. Ott van például Alföldi Róbert és Stohl András, akik szintén így lettek országosan ismertek. Az RTL-nél úgy tűnik, bevett formula színészből műsorvezetőt csinálni, Szabó Zsófi is a Jóban Rosszban szereplőjeként kezdte, mielőtt a Story Extra háziasszonya lett. A Barátok közt oszlopos tagja, Kiss Ramóna pedig éppen ősszel debütál majd az X-Faktorban. De a konkurenciánál is szeretnek a biztosra menni és rutinos, kamerák előtt jól mozgó személyt választani: Liptai Claudia eredeti szakmája szintén színész.

© Bors