Celeb

Luxus Dalma karácsonya: Ha nincs hó, azt is megvesszük

Bors

Létrehozva: 2017.12.17.

Nincsenek nagy elvárásaik a Feleségek luxuskivitelben sztárjainak. Karácsonykor legyen együtt a család, és csak semmi meglepetés: a meghitten ismerős fényűzés a köbön.

Vasvári Vivien: Dubaji nyaralást és egy telefont kapok

Műfenyő húszezer forintos gömbökkel, sok ajándék és saját maga által készített halászlé – így lehetne összefoglalni Vasvári Vivien karácsonyát. A modell hangsúlyozza: számára nem az ajándékozásról szólnak az ünnepek.

– Nemigen nézik ki belőlem, hogy szeretek főzni, pedig így van. A menüt is én készítem szentestére. Halászlé, fácánleves és kacsa lesz. Szeretem a tengeri herkentyűket is, ezért valami ilyesmit is készíteni fogok. Számomra az a fontos, hogy együtt legyünk a rokonokkal, az ajándékozás másodlagos. Nem rugaszkodunk el a földtől, például műfenyőm van, ruhát sem veszek magamnak, és idén még díszekre sem költök. Az tény, hogy húszezer forintos gömbök lesznek a fán – nevette el magát Vivien. 

– A lányom csak egyetlen dolgot kért, de azért sok mindent fog kapni. Én nem szeretem a meglepetéseket, Fecsóval hasznos ajándékokat veszünk egymásnak. Én telefont és dubaji nyaralást kapok, mert erre a két dologra nagy szükségem van. Én viszont még nem vettem meg az ő ajándékát – árulta el a modell, akinek a babavárás miatt a szilveszter szolidan telik majd. 

– Nyíregyházára megyünk, semmi extra, átlagos emberekkel és a barátainkkal ünnepelünk. 

Smaltig Dalma: Karácsonykor szolgáljanak ki!

A gyermekruha-tervező Dalma közölte férjével: igazi fehér karácsonyt szeretne lányuknak, Szofinak, minden álma, hogy szánkózhasson szenteste. A férj ezt is megoldotta. 

– Tomival több mint tíz éve együtt vagyunk, tudja, hogy ha a gyerekünkről van szó, hajlamos vagyok túlzásokba esni. Tomi lesi minden kívánságunkat. Ha mi havat kívánunk, akkor havat kapunk. Idén Ausztria egy távolabbi pontján fogunk karácsonyozni egy luxusszállodában, hogy legyen hó. A lakosztályunkban minden lesz, tulajdonképpen csak egy szánkót kell vinnünk – újságolja Dalma. 

A milliomosfeleség nem tagadja: rengeteg pénzt költ, így van ez karácsonykor is. 

– Szerintem az a különbség köztem és egy átlagos nő között, hogy a pénzem nagy részét nem magamra, hanem a gyerekre és a férjemre költöm. Tomi emiatt gyakran rám szól. Karácsonykor azonban ő is elengedi magát, nem sajnáljuk a pénzt, a szálloda által bekészített fenyőfánk alja tele lesz luxusajándékokkal. Idén rengeteget dolgoztam, ezért megérdemlem, hogy kényeztessenek. Szolgáljanak ki bennünket, hogy nekünk csak az ajándékbontogatás és a közös filmnézés legyen a feladatunk! Na meg a medencében úszkálás – mesélte a Viasat3 sztárja, aki büszke arra, hogy maga vesz meg mindent. – Amióta saját vállalkozásom van, nem kapok pénzt a férjemtől, csak ajándékot. De azt minden mennyiségben – nevetett a feleség. 

Köllő Babett: Milliókba fog kerülni az ünnep

Nincs egyszerű dolga Köllő Babettnek: még a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelének kellős közepén küzd az ételért úgy, hogy tisztában van azzal: több tucat em­bernek kell karácsonyi meglepetést szerez­nie. Elutazása előtt a Borsnak elárulta, hogy mi várható náluk szenteste. 

– Közel negyven embernek kell ajándékot vennem, ami milliós tétel lesz, már csak abból kiindulva, hogy sosem nézem az árakat, kizárólag azt, hogy az illető boldog legyen attól, amit kap. Gyakran vásárolok online, ami óriási segítség, mert rettentően elfoglalt ember vagyok. Sokat forgatok, játszom vidéken, állandóan úton vagyok. Általában ebédidőben intézem a vásárlásaimat. Az idei karácsony más lesz, mint a többi a dzsungelműsor miatt, nem tudom, mikor jövök onnan haza, ezért előre elnézést kértem mindenkitől, mert nem lesz időm semmire. Legrosszabb esetben közvetlenül szenteste előtt ve­szek meg mindent – mondta lapunknak Babett, aki büszke arra, hogy beáll a tűzhely mellé, és segítség nélkül főz a ro­konságra. 

– Takarítónőm, vasalónőm és bébiszitterem van, nem tagadom. De a karácsonyi menüből nem engedek. Szeretek főzni, és tudok is. Hogy idén mi lesz, na, azt még nem tudom. Az egész lakást fel szoktuk díszíteni, és imádom nézni, ahogy a családom bontogatja az ajándékokat. Az örömük jelent nekem mindent. Ahogyan a férjemnek az én örömöm jelent mindent. Az örömöm például a gyémántékszer – kacagott Babett, aki a Bors Extra magazin téli számában elárulja azt is, mit kért a születésnapjára.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091585_auto_resized.png
origo.hu

A lélegzetelállító szőke szépség is ott lesz a világ leghíresebb versenyén - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711725614
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091447_auto_resized.jpg
vg.hu

Keddtől elesik a ferihegyi reptér: forgalomterelés és sávzárás lesz az M4-en – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092242_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711725614
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17075366_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711725614
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról