Celeb

Lópici Gáspár: Megvert a fiam, de megbocsátom

GYLF, kbv

Létrehozva: 2017.06.16.

Amiről eddig mindenki csak suttogva mert beszélni, mára már biztosnak látszik: a színészt és feleségét bántalmazza a fiuk, Péter. A férfit most rács mögé dugták.

Forrás: Móricz István

Elesett az udvaron, a fia véletlenül ostorral szemen csapta… Sokszor, sokféleképpen próbálta már magyarázni Szilágyi István, miért borítják a testét kék-zöld foltok, miért éktelenkedik szeme alatt sötétlila mo­nokli, miért sántít, vagy éppen miért volt szüksége kórházi ellátásra. Ismerősei azonban régóta arról suttogtak: a fia, Péter rendszeresen és brutálisan bántalmazza, a színész és szobrász fe­lesége, Jolán pedig sokáig hallgatott a családon belüli erő­szakról.

Súlyos testi sértés a gyanú

Sz. Péter, 46 éves budapesti lakos 2017. június 7-én egy XVII. kerületi ingatlanban bántalmazta Sz. I.-t, aki komoly sérüléseket szenvedett. A rendőrség súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a férfi el­len. A nyomozás folyamatban van, a gyanúsítottat a hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, me­lyet a bíróság 2017. június 10-én elrendelt – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ma azonban már nincs mit el­hallgatni: a Story magazin információi szerint a hír nem puszta rosszindulatú vádaskodás, vagy alaptalan mendemonda. A férfi jelenleg is a rendőrségen van, múlt héten vitték be, miután a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját is megformáló 79 éves színész a kórházban kötött ki egy verés után. Több bordája eltört, szeme alatt tegnap is ott éktelenkedett két monokli. 

Szilágyit az otthonában kereste fel a Bors, éppen a rendőrségről ért haza feleségével. Nem terhelő vallomást mentek tenni, a fiukat látogatták meg. 

– Nem csinált a fiam semmi rosszat. Csak egy kicsit ideges volt. Nem szokott inni, most egy kicsit berúgott – mondta el fia védelmében a saját álláspontját Szilágyi. – Az építkezésen vesztünk össze. Hamarosan házasodik, szerettem volna nekik itt a házhoz építeni egy külön részt. De nem jól csináltam, sajnálom… A verekedésre nem emlékszem, csak megtörtént – hajtotta le a fejét az idős férfi, akit mentő vitt kórházba az ütlegelés után. Az orvos hivatalból tett feljelentést Péter ellen, akit bilincsben vittek el a rendőrök.

– Talán egy hónap múlva kiengedik. Várjuk őt haza. A mi fiunk, szeretjük. Egyébként nem fáj a bordám, csak ha mély levegőt veszek, szúr egy kicsit – folytatta a színész, aki már szerény otthonukban lábadozik. 

És bár az édesanya és az édesapa az utolsó lélegzetéig igyekszik védeni fiukat, a környékbeliek elmondták, nem ez az első eset, hogy Péter kezet emelt a  meglehetôsen labilis egészségi állapotú házaspárra. A fiú évek óta nem dolgozik, Szilágyiék amúgy is kevés nyugdíjukból próbálnak segíteni rajta és a saját megélhetésüket is biztosítani. Pétert első felesége és gyermekük már elhagyta évekkel ezelőtt. A szomszédok szerint folyamatosan italozva, dülöngélve látni az ut­cán, és az sem ritka, hogy a közeli kiskocsma vendégeivel is meggyűlik a baja.

– Én már háromszor összevertem, egyszer éppen azért, mert rájöttem, hogyan bánik a szülei­vel. De ha be van rúgva, az élő fába is beleköt. Úgy hallottam, az édesanyjára is kezet emelt már. De nem csak iszik, szerintem mást is használ – mondta egy környékbeli.

Szörnyű körülmények

Az egykor ünnepelt színész egy rogyadozó kerítésű, omladozó házban él feleségével, Jolánnal. A XVII. kerületi otthonban nincsen áram, a falból csak a csupasz vezetékek állnak ki. A házon nincs ajtó, és az ablakok üvegét is kiverte már a huzat. Enni alig akad valami, igaz, ha lenne is miből vásárolni a boltban, a gázrezsón aligha lehetne belőle ételt főzni.

Az udvart magasan borítja a szemét és a mocsok: az eldobált élelmiszerzacskóktól a fűtésre használt fadarabokig szinte minden van itt. Ezek között csirkék kapirgálnak. Egyedül a feleség, Jolán kisplasztikái állnak szépen sorban egy roskadozó polcrendszeren. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27420_resized.jpg?avcount=1714033511
origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714033511
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157360_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Már a tengerentúlon is aggódnak a románokért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161100_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714033511
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Balázs Andi: Sokszor kérdezték, hogy „nem vertek meg az utcán?!”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160943_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megbolondult az időjárás? Elképesztő, ami most jön!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott