Liptai combján veszekednek a rajongók – fotó

A szokásosnál is szexibb szettben készült köztéri fotó Liptai Claudiáról. Ahogy megosztotta a képet, megosztotta az internetezőket is.
A szokásosnál is szexibb szettben készült köztéri fotó Liptai Claudiáról. Ahogy megosztotta a képet, megosztotta az internetezőket is.

A Sztárban sztár mű­sorvezetője azt írta a fotó mellé, hogy: „a Várban jártunk. Én a legideálisabb fára mászós szettemben”. Az nem áll ott, ki készítette, csak feltételezhető, hogy a párja, Ádám a telefonjával örökítette meg az októberi napsütésben.

2017.10.04. A Várban jártunk. Én a legideálisabb fáramászós szettemben.

Közzétette: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal – 2017. október 4.

A képen Claudia tiszta feketében látható, fölül egy testhez simuló rövid dzseki van rajta, az azonban nem látszik, hogy mit visel alatta. Nem lehet kizárni, hogy ez ihlette meg a kép készítőjét, és mi tagadás, nem csak neki tetszett az összhatás. A legtöbb kommentben dicsérték a műsorvezetőt, sokan azt írták, hogy bármit felvehet, minden jól áll neki. Másoknak az tetszett, hogy a legmenőbb őszi darabok vannak rajta. Abban is sokan egyetértettek, hogy ezek között is a legütősebb a harisnyája, amelyből ezúttal a szokásosnál is többet mutatott meg.

Megosztotta rajongóit

A többségnek tetszett Claudia szettje: „De szexi vagy, Clau! Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a szerelésedhez sort vagy szoknya tartozot. :)” „Nagyon csinos, dekoratív nő vagy!” Olyanok is voltak, akik nem kímélték: „rosszul látom, hogy ez egy előnytelen fotó?! Ennél te jobb csaj vagy.” „Abszolút nem előnyös ez a fotó. Nem irigységből írom, mert nagyon is kedvellek, de azért ilyet NE!

A dicséretek mellett kritikát is kapott, többen azt írták a kommentekben, hogy túl rövid a valami, akármi is legyen az, ami rajta van. Egyik-másik kommentelő azt rótta fel, hogy egy kétgyerekes anyukához nem méltó ez a szerelés. Volt, aki csak elcsodálkozott a merész stíluson, de akadt olyan is, aki nyomdafestéket nem tűrő jelzővel illette.

© Triump

Ez nem reklám

Ez nem reklám A pöttyös fekete harisnya egyébként az idei ősz slágere, ami onnan is tudható, hogy városszerte több óriásplakátról visszaköszön. Ezért azt is hihetnénk, hogy a kép reklámcélból készült. Ez nem lenne csoda, hiszen Claudia már több termékhez, közöttük fehérneműhöz (képünkön) is adta a nevét. Menedzserétől, Kende-Hofherr Krisztinától azt a választ kaptuk, hogy szó sincs reklámról és Liptai nem szeretne a fotóról beszélni.