Liptai Claudia: Nehéz volt Kernnel csókolózni - videó

Ma, azaz csütörtökön kerül a mozikba Kern András filmje, amiben Liptai Claudia is szerepel és éppen Kernt csábítja el. Pikáns jelenetek várhatók!
Ma, azaz csütörtökön kerül a mozikba Kern András filmje, amiben Liptai Claudia is szerepel és éppen Kernt csábítja el. Pikáns jelenetek várhatók!

Nem Kern András Gondolj rám című filmje az első, hogy Liptai Claudia a „végzet asszonyaként” mutatkozik be a vásznon. 2002-ben például, a Valami Amerika című filmben Szabó Győzővel gyűrte össze a lepedőt marketingesként. Kern egy évvel ezelőtt kérte fel Liptait a mostani szerepre, egy olyan nőt kellett alakítania, aki elcsábítja a legjobb barátnője férjét. Csábítás aligha lehetséges konkrétumok nélkül, így ebbe a 16-os korhatáros filmbe is került egy-két pikáns jelenet, aminek forgatásai egyáltalán nem voltak könnyűek Claudia számára.

– András gyerekkorom ikonikus színésze. Mi tagadás, nehéz a csókjelenet számomra azzal, akit ennyire tisztelek, ráadásul nem is egykorú velem. Én voltam a szemérmesebb - mesélte a HOT! Magazinnak Claudia, aki kislányát, Pankát eltiltotta a filmtől.

Ám nem azért, mert abban az anyukája egy erotikus jelenetben tűnik fel, hanem a film amúgy drámai témája miatt. A film egy halálára készülő orvosról szól.

– Szó sincs arról, hogy az ágyjelenet miatt tiltanám meg. Attól tartok, hogy abban a korban van, amikor egy szülő elvesztésének a témája megütné a lelkét - mondta a színésznő.

Ahhoz képest, hogy ilyen nehezen ment, elég valósághűre sikerült a csók. A türelmetlenek az előzetesben 1:28-kor keressék.

Itt a 2002-es legendás ágyjelenet is, ha valaki ne emlékezne rá: