Celeb

Liptai Claudia: Gatyában ismertem meg Tillát

K. Sz.

Létrehozva: 2018.07.24.

Leghíresebb rádiós és tévés műsorvezetőink árulták el, hogyan ismerkedtek meg a fiatal, dögös Liptai Claudiával. Bochkor igazi macsóként közeledett, míg Tilla egyszerűen levetkőzött előtte.

Meghökkentő titkokat tudhatnak meg a rajongók Liptai Claudia életéből. Hazánk  legmeghatározóbb műsorvezetője már pályakezdőként is kitűnt a szárnyaikat próbálgató színésznők közül, legyen szó a te­hetségéről, a nőies kisugárzásáról vagy a szexi megjelenéséről. A Nő Comment! című talk-show-ban hazánk legmacsóbb férfiúi között számon tartott Bochkor Gábor is felelevenítette első emlékét az akkor még szinte teljesen ismeretlen Claudiával kapcsolatban, akinek a tehetségén kívül Liptai formás idomai is rögtön szemet szúrtak, barátsággá alakult viszonyuk nem indult zökkenőmentesen.

– Volt egy hangmérnök barátunk, aki előszeretettel használta Hegyi Barbara hangját. Szép fátyolos, rekedtes. Aztán valamiért ő nem volt hajlandó rádióban több ilyen hangot alámondani, és egyszer csak ez a fiatalember megjelent az utóddal, Claudiával. Vörös démon, színművészetire jár…

…Gondoltam, majd jó lesz együtt dolgozni, baromi szexi hangja volt, szexi volt maga a csaj is. Ugyanakkor szakmailag már nagyon komolyan vettem magam, és úgy gondoltam, hogy vérprofi vagyok, ő meg egy amatőr a színművészetiről és majd én jól utasítgatom őt meg csesztetem, tehát legyen egy alá-fölé rendelt szerep. Így volt? – kérdezte a Nő Comment!-ben Gábor, mire Claudia röviden és velősen annyit felelt a Music FM műsorvezetőjének.

– Így. Egy büdös bunkó voltál – hangosan nevettek, majd Bochkor folytatta.

– Baromira megsértettem Clau­diát az egyik adás közben, de tényleg vérig, megint sírás, és Claudia távozott. Ez még a Magyar Rádió épületében volt, arról tudni kell, hogy a stúdióknak ilyen hatalmas, irtózatosan nehéz – mint a szovjet hangá­roknak – vasajtaja volt, és én meg rácsaptam az ajtót… a kezére.

– Másnap találkoztunk. Én, a macsó felettes, gondoltam, készíthetem a bocsánatkérő dumámat, nem esett volna nagyon jól, de nem is kellett, Claudia megjelent kiengesztelendő egy üveg whiskyvel.

Ugyanebben az időszakban egy másik hódolója is akadt a „vörös démonként” számon tartott műsorvezetőnek a szintén rádiós Garami Gábor személyében. A saját bevallása szerint is igazi Don Juan rögtön szemet vetett Claudiára, ám míg a legtöbb hódítása sikeresen zárult, addig itt bizony hiba csúszott a számításba.

– A nagy számok törvénye alapján én randevúra hívtalak, de hát valószínűleg a nagy számok törvénye alapján te elhajtottál engem, és amikor te elhajtottál engem, én azt mondtam: nem baj, majd megyek a következőhöz – mondta a talk-showban, majd folytatta.

– Akkoriban kerültél a Danubius Rádióhoz, mondom, ilyen gyönyörű nő: vörös haj, szeplős, rögtön elkezdtem udvarolni… te meg mondtad: ugye, nem gondolod komolyan?

Nem sokkal később, 2002-ben Claudia megkapta a TV2-n az első Big Brother műsorvezetését Till Attila partnereként.

– Én nagyon jól viselem a női szeszélyt, és azt megfigyeltem, hogy a smink, öltözködés előtt, közben egy kicsit ideges minden nő. De ha jó kapcsolatban vagy valakivel, akkor az azt jelenti, hogy nem kell másképp viselkedni, nem kell megjátszanod, előadnod magad. Claudiával soha nem vagyok zavarban –  mesélte évekkel ezelőtt Tilla Liptairól.

Párosuk szinte már legendásnak mondható, erről árulkodik Tilla egy korábbi nyilatkozata is. A hazai televíziózás történetében, ahogy a barátságuk is, az első találkozásuk igen pikánsra sikeredett.

– Ülök bent az öltözőmben, sminkelnek, bejön az „óriásvizsla”, fölrúgja a cipőimet, volt hátul egy kanapé, felfekszik és azt mondja: milyen napom volt, milyen éjszakám volt? Azt a mindenit! Sminkelek, sminkelek, és egyszer csak azt látom, hogy ott áll valaki egy alsógatyában. A tükörből látom, és te ott levetkőztél – elevenítette fel a nem mindennapi belépőt Claudia, akit próbáltunk utolérni, de jelenleg amerikai nászútján tartózkodik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163850_auto_resized.jpg
origo.hu

Nemcsak finomabb, de egészségesebb is a kovászos kenyér

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164478_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szívszorító: II. Erzsébet királynő megtagadta Harry herceg utolsó kívánságát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164562_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Csak Szlovákia maradt Magyarország mellett – fontos szövetséges fordított hátat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162450_auto_resized.png
metropol.hu

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714127111
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BBm89KGEikCqbO70Izrwt_ljcc9qDMYkg9o07tevxuo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.webp
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/XTGjAseOX3F0olDB3xThaFzikFRaF44oRWEn53_QSQ4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.webp
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában