Liptai Claudia elismerte: szilikontól tökéletes a melle

Évek óta találgatják, a természet vagy a sebész formálta gömbölydeddé a színésznő dekoltázsát. Most annyira boldog párjával és gyermekükkel, hogy már ebből sem csinál titkot.

Évek óta találgatják, a természet vagy a sebész formálta gömbölydeddé a színésznő dekoltázsát. Most annyira boldog párjával és gyermekükkel, hogy már ebből sem csinál titkot.

A híres Playboy-fotók óta azt találgatja az egész ország, hogy Liptai Claudia vajon a plasztikai sebészetnek köszönheti a dús kebleit, vagy a természetnek lehet hálás a tökéletes formákért? A színésznő 2009-ben sejtelmesen ugyan utalt arra, hogy a róla készült szexi fotókon nem minden a természet alkotta domborulat, de nyilvánosan eddig sosem beszélt erről, az újságírói kérdésre is így válaszolt:

„Ez teljesen az én magánügyem, szeretnék megnézni minden szoptatás utáni nőt, hogyan néz ki a melle. Nézzék meg a képeket, és döntsék el, fel van-e varrva a mellem vagy sem.”

Liptai Claudia dekoltázsa, mi tagadás, vonzza a férfiszemeket. Most bevallotta, műtétje is volt © Fejér Bálint

Az azóta eltelt időben Claudiával rengeteg dolog történt, többek között megismerkedett Pataki Ádám mestercukrásszal, akivel született egy közös kisfiuk, Marcell. A friss anyuka a párjával egy új projektbe kezdett, Édeskettes címen indítottak útjára egy színpadi sütőshow-t, ahol két sztárvendéggel kiegészülve (most Ábel Anita és Hajós András voltak) készítenek el egy receptet, miközben hasfájásig nevettetik a nézőközönségüket. Így volt ez szerda este is a Játékszín színpadán, ahol Hajós András felvetésére – miszerint miért nem mozog le-fel a nők melle, miközben egy sütihez habot vernek, biztosan olyan jók a mai melltartók –, komoly témára váltott a szí­nésznő.

– Nekem, amikor megcsinálták – bukott ki Claudiából az őszinteség –, azt mondta az orvos, hogy „kedves hölgyem, egy valamire figyeljen, nagyon árthat a beültetett implantátumnak, ha szíven szúrják”. Persze nevetve azt válaszoltam, hogy akkor valószínűleg már nem fog nagyon érdekelni, ha kidurran. Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam.

Tízéves ez a kép. Két esztendőre rá jött a Playboy-fotózás © TV2

Liptai Claudia kitárulkozása ugyan meglepő, mégis érthető azok után, amit mond. A Bors ugyanis felhívta őt.

– Már túl vagyok azon, hogy meg akarjak felelni. Boldog vagyok, megkaptam az élettől a lehető legnagyobb kincseket a párom és a gyerekeim személyében, nem törődöm mások véleményével. Jól érzem magam a bőrömben, ezért is beszélek gátlások nélkül mondjuk erről a beavatkozásról is – kommentálta a Borsnak Claudia.

Nekik sem igazi

Számtalan olyan hollywoodi hírességet ismerünk, aki először nem akart beszélni arról, hogy szilikonnal töltötték fel a kebleit, de végül mégis elmondták az igazat. Salma Hayek évekig titkolta, hogy műtőasztalra feküdt, ahogy Britney Spears is.

Salma Hayek (balra) és Britney is jó ideig titkolta a beavatkozást © Northfoto