Celeb

Liptai Claudia a kislányuk miatt kíméli Gesztesi Károlyt

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2018.09.25.

Sok mindent átéltek már együtt, ilyen helyzetben azonban még sosem voltak: most Liptai Claudia megmondhatja ország-világ előtt, mi a véleménye exéről, Gesztesi Károlyról.

Forrás: Czerkl Gábor, Móricz István

Közel ötven celeb áll a színpadon közös fotózásra készülve a TV2 őszi műsorrendjét bemutató sajtótájékoztatón, mégsincs ott mindenki.

Vannak igazolt hiányzók, például a Schobert család egy fontos munka miatt nem jött el, illetve sehol sem látni Gesztesi Károlyt, aki a kezdésnél még megvolt, és aki a Sztárban sztár most induló új évadának egyik szereplője lesz, a fináléra viszont már eltűnt. (Színházi próbára sietett.)

Kár, hiszen nagyon szerettük volna közösen lefotózni volt feleségével, Liptai Claudiával, akivel nagyon sok ideje nem jelentek meg együtt. Ráadásul, most azon túl is dolguk lesz egymással, hogy pózoljanak.

A Sztárban sztár show-jában ők lesznek a különleges páros: olyan helyzetbe kerülnek majd élő adásba, amilyenben még sosem. És talán a szívük mélyén soha nem is szerettek volna…

Míg Liptai zsűritag lesz, Gesztesi Károly versenyezni fog. A szituáció már csak azért is pikáns, mert ha Claudia túl engedékeny lesz, mindenki azzal vádolja, hogy elfogult lánya édesapjával, ha túl szigorú, akkor azt vethetik a szemére, hogy elégtételt vesz valamilyen régi házastársi sérelemért. 

Liptai szerint valamennyire tényleg meg van kötve a keze. 

– Őszintén nagyon örülök, hogy Karcsi szerepet kapott a műsorban – mondja a Borsnak Claudia. – Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig-Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon „megcibálnám” Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni.

– Az említett okokból Karcsinak egy esélye van, tökéletesen jónak kell lennie – mondja nevetve Claudia, majd így folytatja: – Azt javasoltam egyébként neki, hogy ha teheti, minél többször mutassa meg magát női szerepben, mert az biztosan nagyon szórakoztató lesz, és ennek a műsornak valójában ez a lényege. 

Gesztesi a je­lek szerint pontosan tudja, mire vállalkozik, hiszen ha valaki, hát ő tudja, mire számítson a csípős nyelvű mű­­sor­ve­ze­tőtől. 

– Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket. Természetesen – ahogy minden válás után – mindenki megfutotta a saját körét, megjárta a saját poklát, saját mennyországát. Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival…és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt – mondja Gesztesi Károly.

Farkasszemet néztek

A nagy balhé kirobbanása óta először találkozott egymással Majka és Curtis. Mindkét előadó a TV2 műsorainak szereplője, így elkerülhetetlen volt, hogy összefussanak a sajtótájékoztatón. A fiúk meglehetősen feszültek voltak hétfőn délelőtt, kerülték is egymást, mindössze pár másodpercre kerültek olyan közel, hogy köszönjenek egymásnak: Majka és Curtis egy kimért fejbiccentéssel és egy tétova intéssel üdvözölte egymást, és már sietett is tovább.

Őszi sztárdömping a TV2-n

A csatorna számos nagyszabású műsorral készül októbertől, többek között a Majka és Tilla nevével fémjelzett A legbátrabb páros című kaland-realityvel.
Péntekenként a Csak show és más semmi várja a tévénézőket. Ebben először vezet műsort együtt Ördög Nóra és Liptai Claudia. Öt sikeres évad után vasárnaponként a Sztárban sztár című átváltozós show szórakoztatja a nézőket, ebben Gesztesi Károly mellett Freddie, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Burai Krisztián, Pintér Tibor, Torres Dani valamint Hien bújhat hírességek bőrébe.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149813_auto_resized.jpg
origo.hu

Demeter Szilárd: Amit 1100 esztendőig építettünk és védtünk mi, magyarok is, az az Európa vesztésre áll

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153981_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150580_auto_resized.png
metropol.hu

Heti top – erre voltak kíváncsiak az olvasók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142089_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27337_resized.jpg?avcount=1713854712
origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17109512_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713854712
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153926_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szeretetükkel üldözik a rajongók a Házasság első látásra sztárjait

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/awrQ-0QV1X1v_Au8TYDY_5a7o_AiRrt5JjfYMBKOmvo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMzI1MzQ2OGZhZjQzZGU5NzQ1Y2YxZjNlNDNhZGQ1.jpg
Kamu

Álhírek tépik fel a család sebeit: a kamuportálok szerint VV Fanni életben van