Lilu nem titkolta szerelmi bánatát

Profi módon leplezte a fájdalmát Lilu. Vasárnap este a VV7 párbaján szuperszexi ruhában, vidáman mosolygott és viccelődött, de a színfalak mögött már nem is akarta eltitkolni, mennyire összetört a szíve.
Profi módon leplezte a fájdalmát Lilu. Vasárnap este a VV7 párbaján szuperszexi ruhában, vidáman mosolygott és viccelődött, de a színfalak mögött már nem is akarta eltitkolni, mennyire összetört a szíve.

Lilu mindent megtett azért, hogy a nézők és a villalakók ne érzékeljenek semmit abból, hogy a magánélete válságban van. Vasárnap este tökéletes sminkben, fekete miniruhában és mosolyogva lépett az RTLII stúdiójába, könnyed és vicces volt. De aki jobban figyelte az élő adást, látta, hogy ezen az estén inkább Istenes Bence vitte a prímet, Lilu pedig profi módon támaszkodott rá. Így ezúttal is a megszokott módon, gördülékenyen, bakik nélkül vezették le a VV7 párbaját, ahol Zsu és Laci feszült egymásnak.

Ám amikor a reklámblokkok alatt leállt a kamera, a Barbie baba vékonyságúra fogyott Lilu azonnal félrevonult a sarokba, ahol édesapja várta, ugyanis ő kísérte el aznap a munkába. Nem beszélt senkivel, szemével pedig a rá vadászó fotósokat leste. Hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogy a múlt heti hír után, miszerint a 38 éves műsorvezető házassága tíz év után megromlott és férje elköltözött szentendrei családi házukból, hogy viselkedik, mit mond. Ám Lilu már a műsor elején megüzente a produkció sajtósával, ne faggassák, nem szeretne nyilatkozni. Aztán ahogy vége lett az adásnak, azonnal az öltözőjébe rohant.

Tény és való: a vasárnap esti élő adás is hatalmas teljesítmény volt tőle, hiszen lelkileg összetört, s ahogyan a Bors elsőként megírta, az elmúlt időszakban na­gyon sokat fogyott. Megromlott az egészségi állapota, és miután az egyik magazinban megjelent, hogy operatőr férje elhagyta a családi fészket, legszívesebben ki sem tette a lábát otthonról. Szülei és testvére sietett a segítségére, ők ápolták a lelkét az elmúlt napokban. Lilu pedig csak nyugalmat kért Facebook-oldalán a nyilvánosságtól, mert jelenleg nem tudja, hogy merre tart az élete.