Leütötte szexista zaklatóját Pásztor Anna

Az énekesnő a levegőbe ugorva, a teljes testsúlyát bevetve sújtott le az őt részegen molesztáló rögbisre, aki megrogyott a törékeny nő iszonyatos ütésétől. A bűne az volt, hogy megmarkolta Anna fenekét.
Az énekesnő a levegőbe ugorva, a teljes testsúlyát bevetve sújtott le az őt részegen molesztáló rögbisre, aki megrogyott a törékeny nő iszonyatos ütésétől. A bűne az volt, hogy megmarkolta Anna fenekét.

Óvatosan a szőke énekesnővel, nehogy azt higgyék az olvasók, hogy Anna nem tudja megvédeni magát. Sőt! Ha valaki felbőszíti nem ismer kegyelmet a sztár… Az Anna and the Barbies együttes énekesnőjét sokan az extrém megjelenése miatt szeretik, mások az egyedülálló női-rap tehetségét istenítik, esetleg a dalszövegeiért vannak oda. Kevesen tudják, hogy az immár két gyermekes édesanya a sportokban is kiváló, főleg küzdősportban, hiszen diák korában versenyszerűen kick-boxolt. Anna sosem hitte volna, hogy ezt a tudását egyszer civilként is hasznosítania kell, mégis, az egyik fellépésén elérkezett az idő:

– Írországban léptünk fel anno egy diszkóban. A hely tulajdonosa kitalálta, hogy kedvességből vegyük magunkra annak az ír rögbiválogatottnak a mezét, amelynek a tagjai éppen ott szórakoztak. Meccset nyertek a fiúk, óriási volt a hangulat. Mi énekeltünk, táncoltunk a színpadon, a meghajlásnál, amikor lejöttünk a színpadról, azonban történt valami: az egyik sportoló se szó se beszéd belemarkolt a fenekembe – emlékszik vissza a történtekre Anna. – Nem kicsit, hanem úgy istenigazából! Én akkoriban éppen versenyszerűen kick-boxoltam… – tette hozzá az énekesnő.

A srác másnap autogramot kért a monoklijára. Még nem ütötte ki egy ekkora kis csaj © Fülöp Noémi

Anna nem sokat gondolkodott miképp torolja meg a tapló udvariatlanságát.

– Megfordultam, minden nőiességemet összeszedve felugrottam a levegőbe, és az 52 kilómmal a levegőből úgy leütöttem, hogy lerogyott a földre. Utána ugrottam, levettem magamról a mezt és még toporzékoltam is rajta. Két angyalka copfom volt, a leütött srác nem hitte el, hogy ez megtörtént vele. Az ügynek aztán azzal lett vége, hogy három biztonsági őr kikísért engem a szórakozóhely elé, vagyis kivitt, három embernek kellett lefognia, mert a levegőben is rúgtam a tag felé dühömben – mesélte az énekesnő, aki hozzátette: – A sráccal találkoztam másnap is, kért egy autogramot a monoklijára. Azt mondta, ilyen még nem történt soha vele, hogy egy ekkora kis csaj kiüti.

Az énekesnőt telefonon értük utol, a napokban Ausztráliában nyaral a két gyermekével és a párjával. Mikor megkérdeztük tőle, hogy mostanság is kell-e tartani az öklétől, csak nevetett.

– Ok nélkül sosem bántanék senkit, viszont megvédem magam, ha szükséges – mondta szűkszavúan.

Győzelmet ünnepelt a kőkemény ír rögbis (képünk illusztráció) © Thinkstock