Celeb

Letarolta a netet Liptai Claudia házivideója

Bors

Létrehozva: 2020.04.28.

A műsorvezető olyan nézettségeket produkál az otthon forgatott videóival, mint a legnagyobb kereskedelmi tévék tíz évvel ezelőtt. Claudia a karantén után is folytatja a sorozatát. A kisfilmek készítése közben a gyerekeinek segít, és háztartást vezet.

Liptai Claudia nevét mindenki ismeri ebben az országban, a népszerűsége pedig megkérdőjelezhetetlen, így ő volt az egyik karanténba kényszerült híresség, aki biztos lehetett benne, hogy ha élőben bejelentkezik otthonról a konyhából, vagy a nappaliból, gyakorlatilag bármit mond, azt tömegek fogják hallgatni. Arra azonban mérget vehetünk, hogy ami az elmúlt hetekben történt, őt is váratlanul érte: olyan sok követője nézte egyszerre egy-egy élő videóját, hogy a legnagyobb kereskedelmi tévék is sírva könyöröghetnek a receptért: a színésznő „Karantén-karaoke” néven elindított videósorozatának egyik fejezetét 2,2 millió ember kísérte figyelemmel, a megosztásokkal együtt pedig összesen 3,3 millió emberhez jutott el a bulivideója. Ez azt jelenti, hogy az országban minden harmadik ember láthatta, ahogy a férjével, Pataki Ádám cukrásszal otthoni diszkót rendeznek.

A legfrissebb kisfilmjüket hétfőn este a saját garázsukban, a „Karanténklubban” forgatták. A kétszemélyes partiban Ádám, Dj Süti néven pörgette Claudia kedvenc dalait, melyek előtt a színésznő rövid átkötő szövegben történeteket mesélt, melyik dalhoz milyen emlékek fűzik. A dalokat a nyolcvanas évek slágereivel indították, Clau egy szélgéppel szemben állva táncolt és produkálta magát. Az élő videó legédesebb pillanata – a kétségkívül rengeteg vicces percen túl – az volt, amikor váratlanul benyitott a garázsba a házaspár hároméves kisfia, Marci és a család új kutyusa Rubi. A „hívatlan vendégek” belépője olyan jól sikerült, hogy Claudia hajlandó volt élőben is megmutatni a kisfiát a közönségnek, aki illedelmesen be is mutatkozott, majd visszament játszani... vagy inkább a szüleit hagyta tovább játszani.

– A felkészülés mint Marie Antoinette-nek, addig tart, szakaszosan, napközben – válaszolja nevetve a Bors kérdésére Liptai Claudia, akit többek között arról faggattunk, hogy milyen új élményekkel gazdagodott ezzel a kezdeményezésével.

– Az itthoni élet azért nem áll meg, hogy ezeket a filmeket is csináljuk – folytatja – A gyerekeket el kell látni, a háztartást vinni kell, a kutyát pedig sétáltatni. A témáknak én vagyok az értelmi szerzője és néha Ádám az elszenvedője. Iszonyú szerencsés vagyok, hogy olyan férjem van, aki még élvezi is ezeket a dolgokat és rengeteget segít abban, hogy meg is valósuljanak.

Liptai Claudia azt mondja, hogy annyira megszerették Ádámmal a kisvideók készítését, hogy biztosak lehetünk benne, ennek a sorozatnak egyhamar nem lesz vége.

– Ha az élet visszaáll a normális kerékvágásba, akkor is folytatni szeretném valamilyen szinten az ilyen home videók készítését, mert nagyon megszerettem egy csomó mindent benne – meséli a színésznő.

– Látom azt, hogy ebben a pillanatban – a karantén nélkül is – az embereknek jókedvet tudunk nyújtani ezekkel a filmekkel, és ez nagyon fontos. Szeretik, várják, hogy jelentkezzünk. Komoly kihívás ez! – teszi hozzá, majd azt mondja:

– Döbbenetes, hogy ilyen sokan nézik a videókat, a legutóbbi filmünket 3,5 millió ember nézte meg, és majdnem 4 milliós elérése volt. Büszke vagyok rá. Ez tényleg a legdurvább kereskedelmi idők nézettségére emlékeztet. Nagyon nagy élmény nekem, hiszen sok fiatal követőnk is van, jó érzés, hogy nem old scool vagyok – teszi hozzá nevetve.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088003_auto_resized.png
origo.hu

Egy 10 éves gyermek 38 másodperc alatt győzte le a többszörös világbajnok sportolót

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711675213
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080428_auto_resized.jpg
vg.hu

Brutális felvételek kerültek elő a moszkvai terrortámadás megkínzott vádlottjairól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088272_auto_resized.jpg
ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087648_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26454_resized.jpg?avcount=1711675213
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091191_auto_resized.jpg
travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711675213
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087051_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez még Hamiltonnál is nagyobbat szólhat, elképesztő átigazolásra készül a Red Bull

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076905_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Stephen King annyira félt ettől a horrorfilmtől, hogy nem tudta végignézni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...