Lerch István neje: "A férjemnek el sem mondom, mi folyik a háta mögött"

Felháborodott a V'Moto-Rock billentyűsének felesége, a zenész állapotáról ugyanis rengeteg álhír terjedt el az utóbbi időben - ráadásul pont egy rajongónak köszönhetően. Mint arról a BorsOnline is beszámolt, Lerch január elején intenzívre került egy agyvérzés miatt. Azóta ha lassan is, de sikerült feloldani az agyában keletkezett rögöt. A kritikus heteken már túl van az Angyallány szerzője, azonban hosszú rehabilitáció várja.

Aggódó rajongói gyűjtést szerveztek érte, felesége azonban azt mondja: feleslegesen, hiszen férje jó kezekben gyógyul. "Nincsen szó életveszélyes állapotról. Pláne nem senyvedésről! A történetben annyi az igaz, hogy István valóban igen beteg. De minden halad a maga útján, csak sajnos elég lassan. Pista eddig is olyan helyen volt, ahol lennie kellett, kiváló szakemberek kezei között" - magyarázta a Ripostnak, hozzátéve: a sok álhír mögött egy rajongó áll.

Noha betegsége súlyos, koránt sincs életveszélyben a rocklegenda, mint ahogy azt egy rajongója sugallja © Bors

"Megy a mocskolódás, miközben kizárólag én intézem István ügyeit! Többiek csak beszélnek, és írogatnak. A férjemnek el sem mondom, mi folyik a háta mögött. Nem akarom idegesíteni, de ha tudná, mit művelnek, megbolondulna. Ezt az egész hercehurcát István egyik hölgy rajongója kezdte el, aki ezer éve szerelmes Pistába. Azt írta ’mentsük meg, gyűjtsünk Istvánnak’. Húsz éve minden koncertre elmegy. Nem rosszindulatú, de most valamiért mégis megállás nélkül fontoskodik. Nem tudom, miért. Butaság, amit csinál. Ráadásul a férjem mindig nagyon rendes volt vele. Így adja vissza? Badarság, amiket terjeszt" - mesélte.