Látni sem akarja régi szeretője Zalatnayt

Zalatnay Cini szívesen látta volna a volt szerelmét, a hazánkban koncertező Bryan May-t. A világsztár menedzs­mentje azonban nem adott engedélyt.
Zalatnay Cini szívesen látta volna a volt szerelmét, a hazánkban koncertező Bryan May-t. A világsztár menedzs­mentje azonban nem adott engedélyt.

Évtizedek óta tisztázatlan Zalatnay Sarolta és Bryan May egykori szerelme. Cini ódákat zengett kettejük mély érzelmeiről, volt azonban olyan is, hogy maga a Queen együttes hajdani szólógitárosa közölte menedzsmentjén keresztül, nem rémlik neki a Zalatnay név. Ennek ellenére közös fénykép létezik a két sztárról. A különös kapcsolat újabb fejezetéhez érkezett: Bryan May a fővárosban adott koncertet!

© Fotó: AFP

Az ember azt gondolná, hogy a jó barát, a volt szerelem a színfalak mögül csodálhatja volt párját, sőt részt vehet a koncert utáni VIP-vacsorán, ne adj’ isten kettesben is eltöltenek pár percet. Zalatnay Saroltának sajnos ez nem adatott meg. Pedig egy bennfentes szerint Cini sokat tett azért, hogy ez így legyen.

– A koncert fővárosi szervezőit kereste meg, két jegyet szeretett volna és egy találkozót Bryannel. Nem járt sikerrel – közölte egy forrás a Borssal. – A világsztár egyébként senkivel nem tervez találkozót, interjút sem ad, csak a Tényeknek, amelyet szerdán láthatnak majd a rajongók – magyarázta.

Pedig a viszontlátás is megért volna egy pár képkockát, és állítólag Cini is ráérzett erre, ugyanis úgy tudjuk, az Édes élet stábjával akár le is forgathatták volna, amint az egykori szerelmesek újra átölelik egymást. Cini információink szerint ugyanis tárgyal a csatornával.

Zalatnayt telefonon értük el. Az Édes életről nem kívánt nyilatkozni, igaz, nem is tagadta azt. Bryan May-jel kapcsolatban beszédesebb volt.

– Én személyesen nem kerestem senkit – mondta a Borsnak Cini. – Tíz éve nem láttam őt, és nem is tartjuk a kapcsolatot. Az sem titok, boldogan találkoznék vele, ha ő ezt szeretné, és meg is talál, ha akar. De ez a találkozó akkor sem a sajtó részére, és a sajtó előtt történne. Nyolcvanszor hallottam már a számait élőben, és egyébként is, pénteken és szombaton is koncertem van – mondta Cini.