Las Vegas-i mészárlás: Bocsánatot kért posztja miatt Palvin Barbi

Korábban egy posztja nagyon rosszul sült el, most szégyenkezik miatta. Puzsér Róbert szerint a modell egy szörnyeteg.
Korábban egy posztja nagyon rosszul sült el, most szégyenkezik miatta. Puzsér Róbert szerint a modell egy szörnyeteg.

Három nappal ezelőtt egy csokor virággal a kezében emlékezett meg a Las Vegas-i lövölözés áldozatairól Palvin Babri. A szupermodell akkor azt írta, nem volt boldog a tragédia miatt, de a L'Oreal csapatának virágcsokra felvidította. Barbit ízekre szedték az esetlen bejegyzés miatt, most pedig bocsánatot kért a posztért.

– Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a 3 nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félresikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak – írta a modell, aki szerint hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen.

Barbi pár nappal később bocsánatot kért a szerencsétlenül elsült poszt miatt © Zsolnai Péter

A modellt egyébként nem csak követői ostorozták a virágcsokros fotó miatt, Puzsér Róbert is kifejtette véleményét, egyenesen szörnyetegnek bélyegezve őt.

– Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss meztelen fotóját, meg az újabb és újabb külföldi sztárcelebektől általa begyűjtött spermát, ahogy a hetvenes évek magyar sajtója a Rubik-kocka nemzetközi sikerét – írta a többi közt Puzsér.

Palvin Barbara egy szörnyeteg. Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss...

Közzétette: Puzsér Róbert – 2017. október 4.