Lángol a szerelem Ákos és Iszak Eszter között - fotó

Hiába óvja magánéletét Iszak Eszti és Dobrády Ákos, a TNT koncertjén nem sikerült elbújniuk fotósunk elől, aki megörökítette forró csókjukat.
Hiába óvja magánéletét Iszak Eszti és Dobrády Ákos, a TNT koncertjén nem sikerült elbújniuk fotósunk elől, aki megörökítette forró csókjukat.

Szenvedélyes csókban forrt össze Iszak Eszter és Dobrády Ákos. A turbékoló párt szombat este kaptuk lencsevégre egy szabadtéri szórakozóhelyen, ahol a TNT adott nagy sikerű koncertet. Nemrégiben derült ki, hogy a zenész és a Viva Tv műsorvezetője – tavalyi, pár hetes kapcsolata után – ismét egymásra talált. Az újra fellobbant láng erős hőfokon éghet, mert a csinos műsorvezető kizárólag a csók miatt ugrott be a koncertre. Eszti tíz óra után érkezett, nem egészen negyedóra múlva pedig már távozott is.

– Nem szeretek a magánéletemről nyilatkozni, főleg ilyen periódusban nem – mondta Ákos a Borsnak, majd mosolyogva hozzáfűzte. – Egyébként is, mindenki tud mindent.

Talán a kiegyensúlyozott szerelmi élet is hozzájárult, de a zenész, aki a színpadon ünnepelte harminchetedik születésnapját, fergeteges hangulatot teremtett a koncerten. Az 1997-ben megalakult együttes hazánk egyik legnépszerűbb formációja volt, de 2005-ös megszűnése után sem maradtak hoppon rajongói. Ákos és Inti szinte már követhetetlenül sok búcsúkoncertet adott, olyannyira, hogy sokan már nem is tekintik feloszlott zenekarnak TNT-t. Ákos azonban állítja, csak alkalmi a társulás.

– A TNT már nem aktív, vagyis nem lesznek új dalaink és nem adunk ki lemezt. Azonban retroláz van, és amíg a közönség igényli, addig – ha ritkán és megválogatva a fellépés helyszínét –, színpadra állunk – árulta el Ákos.