Lali elcsábította filmes partnerét

Munka közben esett szerelembe az argentinok népszerű színésznője, Lali Espósito. A gond csak az, hogy épp foglalt kollégáját csábította el.
Munka közben esett szerelembe az argentinok népszerű színésznője, Lali Espósito. A gond csak az, hogy épp foglalt kollégáját csábította el.

Nős férfi fejét csavarta el Lali Espósito, az RTL Klubon múlt héten indult Isten áldjon, Esperenza! című sorozat sztárja. A huszonöt éves szépség a sorozat férfi főszereplője, Mariano Martínez iránt lobbant lángra, aki történetesen Juliana Giambroni modell férje volt a forgatások kezdetén, és nem utolsósorban két kisgyermek édesapja. Mariano azóta elvált, Olíviát és Milót felváltva neveli exével, míg új kedvesével már a közösségi oldalakon is vállalják egymás iránti érzéseiket.

– A szívnek nem lehet parancsolni – mentegetőzött a színésznő, amikor a szerelemről faggatták, bár hozzátette, ő az általa megformált Esperenzára célzott. A telenovella története szerint ugyanis a lány a gengszterek elől menekülve egy templomban lel menedéket, ahol nemcsak édesanyját találja meg, hanem a szerelmet is, a vonzó Tomas atya személyében, akit Mariano alakít. Állítólag a két sztár között az első perctől kezdve vibrált a levegő, gyakorta lógtak együtt a forgatási szünetekben, és szívesen vették, ha újra kellett venni közös jeleneteiket. Hamar elindult a pletyka, miszerint átlépték a kollegalitás határát, és a hír nem bizonyult kacsának.

Hogy tartós lesz-e a két híresség viszonya, majd az idő eldönti, de tény, rengeteg akadályt kell legyőzniük. Az exfeleség ahol tud, borsot tör a pár orra alá, és a mélyen vallásos argentinok sem könnyen bocsátják meg, hogy házasságtörés után találtak egymásra. A sorozat sikerét azonban ez nem befolyásolta, az Isten áldjon, Esperanza! hatalmas sikerrel fut a dél-amerikai országban.