Lajsz András átértékelte életét rosszulléte után

Egyelőre sokat pihen Lajsz András, hogy mihamarabb új erőre kapjon múlt heti rosszulléte után. Ezen a héten még biztosan betegszabadságon lesz.
Egyelőre sokat pihen Lajsz András, hogy mihamarabb új erőre kapjon múlt heti rosszulléte után. Ezen a héten még biztosan betegszabadságon lesz.

Még nem érzi magát készen a munkára Lajsz András, aki, mint azt korábban megírtuk, a múlt hétfőn épp a Borsnak adott interjút, amikor rosszul lett.

A mixerkirályhoz azonnal mentőt hívtunk, kórházba szállították, ahonnan szerencsére hamarosan távozhatott is. Lajsz az után kapott a mellkasához, a szívinfarktus jellegzetes tüneteit mutatva, hogy Pozsonyi úti vendéglője előtt szóváltásba keveredett egy közterület-felügyelővel, mert az meg akarta bírságolni a kijelölt helyen álló teherautója miatt, amelyből épp kirakodtak. A hatóság emberének az nem tetszett, hogy a sok áru miatt kicsit hosszabbra nyúlt a pakolási idő.

– Sokkal jobban vagyok, mint a múlt héten, de úgy érzem, egy hét pihenés még rám fér. Átértékeltem az életemet, és ennek fényében fogok visszatérni dolgozni. Visszaveszek a tempóból, és megpróbálok nem idegeskedni, stresszelni – nyilatkozta a Borsnak András.

Ezen a héten még pihen a mixer, akinek jólesett a rengeteg aggódó üzenet © Cser Dániel

– Egyelőre még zajlanak az orvosi vizsgálatok, hogy kiderítsék, mi állt a rosszullétem hátterében, így erről nem tudok mit mondani, de na­gyon szépen köszönöm azt a sok szeretetet, amit az emberektől idáig kaptam. Ez nagyon jó érzés!

Információink szerint az érintett utcában nem Lajsz az egyetlen vállalkozó, akinek menetrendszerűen meggyűlik a baja a közterület-felügyelettel, miközben busás bérleti díjat fizet az üzletéért, de a békesség kedvéért egyik érintett sem kívánt nyilatkozni az ügyben.