Celeb

Lajcsi: nem való a lányomhoz egy jött-ment

K. K.

Létrehozva: 2019.08.01.

Leinformálta lánya választottját Galambos Lajos, akinek mindennél fontosabb, hogy szellemileg és erkölcsileg is megfelelő férfi legyen Boglárka mellett. Az ifjú párra végül áldását adta a szigorú apa.

Forrás: Czerkl Gábor

Nincs könnyű dolga annak, aki a Galambos családba szeretne bekerülni, a háromgyermekes édesapa, Galambos Lajos ugyanis oroszlán módjára védi két fiát, Lalát és Istvánkát, nem beszélve egy szem gyönyörű lányáról, Boglárkáról. Ezért is szúrt szemet a Bors munkatársának, amikor meglátta Bogit a közösségi oldalra feltöltött fotón, amint egy fiatal férfit csókolt. A mulatós zene királyától azt kérdeztük, hogy féltékeny apaként mit szól az új családtaghoz.

– Nekem csak egy a fontos, hogy a kislányomat boldognak lássam, és hozzá méltó partnert válasszon – kezdi lapunknak Galambos Lajos, akinek nincsenek kü­lönösebb elvárásai Bogi választottjával szemben, csupán anynyi, hogy tökéletes le­gyen.

– A kislányommal so­kat beszélgettem a fiúkról, hisz az utóbbi években azt láttam, hogy szó szerint ostromolják az udvarlók. Volt, akit egyáltalán nem támogattam, volt, akivel szemben akadtak fenntartásaim, de igazság szerint egyik sem ütötte meg azt a szintet, amit Bogi megérdemel. Egy nagyon csinos, okos, tanult, világot járt lányról beszélünk, akihez hasonlóan intelligens, egzisztenciálisan rendben levő partnert képzeltem el, nem egy jöttmentet. Remé­nyeim szerint Bogi most meg is találta Barnabást, aki minden feltételnek megfelel – vallja be lapunknak megkönnyebbülve a mu­latós zenész, akivel Boglárka is egyetért.

– Tény és való, hogy nem könnyű apával. Egy időben „géppuskával” üldözte el a fiúkat mellőlem, de szerencsére erről már leszokott – jegyzi meg nevetve a 20 éves lány.

– Egyre inkább bízik a döntéseimben, választásaimban, de azért nem mondom; volt bennem izgalom, amikor bemutattam a szüleimnek Barnabást – fűzi hozzá Bogi, aki közel fél éve alkot egy párt az egyetemet végzett, jómódú fiúval, akivel kezdetben barátok voltak, majd szépen lassan egymásba szerettek.

– Ő is ugyanabban az iskolában végzett, mint én, így idővel egy társaságba keveredtünk, és egyre több időt töltöttünk egymással. Amikor mind a ketten megbizonyosodtunk arról, hogy ez több, mint puszta barátság, akkor a szüleimnek is bemutattam őt. Persze miután én is jobban megismertem, mert semmit sem akartam elkapkodni – ecseteli Bogi, akitől Lajcsi veszi át a szót.

– Jó, azért bevallom, még mielőtt megtörtént volna a bemutatás, leinformáltam egy kicsit a srácot. Mivel a két fiam, Lala és István többször is találkozott vele, megkérdeztem tőlük, mi a véleményük Barnabásról, s tetszik-e majd nekem.

A fiaim szerencsére megnyugtattak, így nem ért túl nagy meglepetés, amikor személyesen találkoztunk. Nagyon rendes srácnak gondolom, de azért a fél szememet még most is rajta tartom – fűzi hozzá nevetve Lajcsi, akinek lánya egyelőre még nem bútorozott össze a választottjával, s a közeljövőben még nem is tervezi.

– Vannak, akik már néhány hét együttlét után összeköltöznek, de én még szeretnék ezzel várni egy kicsit, különben is jobb, ha mindenkinek megvan a kis privát szférája. Neki is van lakása Budapesten, nekem is van hova mennem, de egyébként akkor vagyunk együtt, amikor csak akarunk. Most voltunk például először közösen nyaralni és nagyon jól éreztük magunkat. Remélem, ez így is marad, mert talán az ő nevében is mondhatom: boldogok vagyunk együtt. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161455_auto_resized.jpg
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714098308
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163792_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magunkhoz láncolnánk: élethosszig tartó szerződést kötött Marco Rossi Csányi Sándorral?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714098308
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő