Celeb

Lagzi Lajcsit politikusok környékezték meg

G. Sz.

Létrehozva: 2018.03.17.

Galambos Lajos már nagyon várja bírósági tárgyalásának folytatását, mert biztos benne, hogy bizonyítani tudja az ártatlanságát.

Forrás: Zsolnai Péter

Március 21-én folytatódik a Galambos Lajos és társai ellen indult büntetőügy – tudta meg a Bors. Mint ismert, a zenészt tíz társával együtt azzal vádolják, hogy mocsai tanyáján, illetve tatai apartmanházában ötvenmillió forintos kárt okozva, éveken ke­resztül lopta az áramot, a vizet és a gázt, valamint hogy az egyik közműszolgáltató két ellenőrének kenőpénzeket adott.

Lajcsi lapunknak elmondta, nagy dobásra készülnek, és leghőbb vágya, hogy végre lezárja ezt az ügyet.

– Már közel négy éve, hogy elkezdődött ez a vesszőfutás, és nem tudok mást mondani, mint hogy ártatlan vagyok, és ezt minél előbb szeretném bebizonyítani. Azt gondolom, az ügyészség számos hibát követett el, ezeket a bí­róság előtt kellőképpen fel is fogjuk tárni. Egy olyan szakmai csapat áll mellettem, amelyben maximálisan megbízom, így tulajdonképpen könnyűnek látom a helyzetemet, mert tudom bizonyítani az igazamat – kezdi la­punknak a zenész, majd hozzáteszi, hogy több helyről is felajánlottak számára „segítséget”.

– Nem akarok kampánytéma lenni, de több politikai csoport is bejelentkezett, hogy majd segít: odajönnek a bírósághoz demonstrálni a szolidaritásukat, de nagyon szépen köszönöm, ezt a harcomat egyedül kívánom megvívni, és tökéletesen hiszek a független ma­gyar bíróságban. Várom a tárgyalás kezdetét, ahogy a végét is, mivel nem az a célom, hogy az eljárás elhúzódjon, hanem az, hogy mihamarabb lezáruljon. Fel vagyunk készülve, és ha végigtárgyalják az ügyet, rajtunk nem fog múlni semmi – mondta a zenész.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után