Celeb

Lagzi Lajcsi: Leléptek a pénzemmel a barátaim

F. Zs.

Létrehozva: 2019.09.06.

Bepalizták, majd cserbenhagyták az áramlopással vádolt zenészt, aki sikerei csúcsán számos ismerősének adott kölcsön. Most azonban, hogy nagy bajban van, egykori cimborái már hallani sem akarnak a milliós tartozásokról.

Négy évvel ezelőtt egy ködös hajnalon törtek rá a TEK emberei az otthonában alvó Galambos Lajosra és családjára. A szülőket előzetesbe vitték, a hírek másról sem szóltak, mint a muzsikus áram-, gáz-, vízlopási és vesztegetési ügyéről. Lajcsi feleségét, Boglárkát – aki éhségsztrájkot tartott a cellában – egy pár nap után hazaengedték, a Galambos család feje viszont 125 napot börtönben töltött. A történetnek egyfelől még nincs vége, hiszen Lajcsi azóta is bíróságra jár és harcol az igazáért, másfelől több kérdésre egyértelmű választ kaptak. Például a Galambos család baráti kapcsolatainak valódiságára. 

Diákok segítettek

– Nem anyagi kérdés, hogy kinek milyen a lelke – elsősorban így tudnám összefoglalni, hogy kiktől kaptunk és kiktől nem kaptunk segítséget azokban a borzalmasan nehéz időkben – kezdi a Borsnak adott nyilatkozatát Galambos Lajos.

– Nagyon sok emberben csalódtam akkor. A rendőrség a letartóztatáskor elvitte az összes kocsit. Boglárka ott maradt a gyerekekkel Boldogasszonypusztán, ahova sem busz, sem vonat nem megy. Olyanoktól kért segítséget, ahol egy emberre jutott akár két vagy három autó is, de a válasz az volt, hogy épp lemerült az aksi, vagy valami hasonló badarság. Boglárka lányom egyházi iskolájának tanulói viszont gondolkodás nélkül felajánlották, hogy segítenek abban, amiben csak tudnak. 

Elfordult a jó barát

Lajcsi börtönbe kerülése után szinte felszívódtak azok a „barátok”, akik előtte napi szinten voltak kapcsolatban a híres famíliával. 

– Az egyik legemlékezetesebb dolog, vagy talán legnagyobb csalódásom: hogy volt egy személy, akivel kifejezetten jóban voltunk. Ő, amikor nyitott itt egy golfpályát, akkor tiszteletdíj nélkül, egy nagy műsort prezentáltam neki több fellépővel, szóval komoly költségeket generáltam magamnak. Na most ez a valaki jártas jogi ügyekben. A feleségem megkérte őt, hogy amikor Hajdú Peti jön a Frizbi stábjával forgatni – én ekkor börtönben voltam –, akkor legyen ott, segítsen neki, nehogy véletlenül, a tapasztalatlansága miatt, olyat mondjon, ami árthat az ügyünknek. Amikor Péter arról kérdezte, hogy a feleségem és én tudunk-e beszélni, Boglárka szerencsétlenül fogalmazva azt mondta, hogy mi nem, de én beszélek a gyerekeimmel, így „halljuk egymást”. Másnap a bíróság letiltott a gyerekeimmel való kapcsolattartásról. Boglárka négy évvel ezelőtt hívta fel ezt a palit, aki azt mondta, mindjárt visszahívja. Ez még a mai napig nem történt meg.

Milliókat bukott

Galambos Lajosnak komoly anyagi kára is keletkezett az állítólagos barátainak köszönhe­tően. 

– Több kintlevőségem volt, és melyek nem voltak éppen abban a pillanatban lepapírozva, azokat a pénzeket soha többé nem láttam – mondja a zenész. – Kiseggeltek a haverok mellőlünk. A vonat viszont halad tovább, a kutyák pedig ugatnak! Már nincs nálam haverfelvétel, pedig megint lenne rá igény. Most, hogy újra megy a bringa. Több fellépésem van, mint régen. Újra jól érzem magam a bőrömben, és változatlanul hiszek az igazamban.

Már nincs haverfelvétel 

Mindezek ellenére Galambos Lajos nem haragszik senkire. 

– Akikre lehetett számítani régen, azok vannak körülöttem most is. Zárkózottabb ember lettem a magánéletemben, viszont összességében ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok ugyanazzal a tudással, tehetséggel, aki voltam négy évvel ezelőtt. Attól, hogy egy ilyen esetben a rossz híremet keltették és ilyen helyzetbe kerültem, nem változtatott rajtam semmit. A családunkat összekovácsolta a baj.    

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140395_auto_resized.jpg
origo.hu

Megszületett az ítélet, egy vagyont kell fizetni Cristiano Ronaldónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713483909
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137010_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141707_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Magyar Péter barátnőjének elszólása miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140755_auto_resized.jpg
ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713483909
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133120_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713483909
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713483909
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók