Celeb

Lagzi Lajcsi külföldön várja meg az ítéletet

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.03.18.

Nem jön haza Lagzi Lajcsi – állítja hozzá közeli forrásunk. A független ügyvéd szerint ez nem akadályozhatja az eljárást, sőt szinte mindenhonnan hazahozhatják.

Újabb megdöbbentő pletyka kelt szárnyra Lagzi Lajcsi kapcsán: egy ismerőse szerint nem véletlen, hogy a Galambos család Mexikó felé vette az irányt, és az sem lehet az, hogy az elmúlt hetekben tucatszám fordultak meg a bútorszállítók a boldogasszonypusztai birtokukon.

– Nem jön haza Lajcsi – állítja forrásunk, és nem is akar egyebet hozzáfűzni kijelentéséhez, kérdésünkre mindenesetre annyit még megjegyez: nem tartja kizártnak, hogy Lajcsi az ítéletet külföldön várja meg.

Meglepő fordulat lenne, különösen azok után, hogy a népszerű trombitaművész szabadulása után számos alkalommal hangsúlyozta, hogy ártatlan, és bízik benne, hogy kiderül az igazság. Dr. Magyar György is meglepődne, ha Lajcsi nem jönne haza, s a Bors megkeresésére azt is elmondta, a trombitás Mexikóban sem lehet tejes biztonságban.

– A távollétében is lefolytathatják az eljárást, a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján még ítélet is születhet – magyarázta a sztárügyvéd.

– Ugyanakkor, ha a nyomozóhatóság vagy a bíróság úgy ítéli meg, hogy szükséges a meghallgatása vagy a jelenléte, akkor akár nemzetközi elfogatóparancsot is kiadhatnak ellene. És ha nincs is kiadatási egyezmény egy adott országgal, akkor is ellenőrizhetik, és kiadatási őrizetbe is kerülhet. Ezek után pedig hazaszállíthatják, nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében – magyarázta dr. Magyar. A sztárügyvéd szerint ugyanakkor ma már arra is van lehetőség, hogy Lajcsit vagy bárki mást úgy hallgassák meg a nyomozók, hogy emiatt nem feltétlenül kell hazautaznia, ha tartós lenne a távollét.

– Ha tudják a tartózkodási helyét, akár a helyi rendőrségen, elvben Skype-on keresztül is meghallgathatják , ám erre gyakorlatilag nemigen kerül sor – mondta dr. Magyar, aki a Bors kérdésére azt is hozzátette: bizony, akár hosszú évekig is bujkálnia kellene Lajcsinak, amennyiben elítélik, és letöltendőt kapna, mert a büntetésének elévülése minimum öt év, és rossz esetben ez ennél csak több lehet.

– A büntethetőségének el­évülése a büntetési tétellel van összefüggésben, vagyis azzal, milyen bűncselekményben mondják ki bűnösnek. Az egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető lopással kapcsolatosan öt, a kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető vesztegetés kapcsán nyolc év az elévülési idő a törvény szerint – magyarázta a jogtudor, aki hangsúlyozta: őt személy szerint meglepné, ha Lajcsi így akarná kivonni magát az eljárás és a felelősségrevonás alól.

Lajcsi lánya lélegzetelállító

Noha még csak tizenhét éves, Galambos Boglárkáért már most odavannak a fiúk. Lajcsi elsőszülött gyermeke egy igazi művészlélek, bár zongorázni is tanult, hobbija régóta a festészet. Egy ideje a modellkedés gondolata is foglalkoztatja, és a most birtokunkba került kép alapján bátorítanánk is erre. Bogi a jelek szerint élvezi a családi nyaralást, egy szál bikiniben sütkérezik az óceán partján.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164284_auto_resized.jpg
origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27465_resized.jpg?avcount=1714131613
origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164879_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Az Egyesült Államok nagyon-nagyon aggódik Magyarország miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27464_resized.jpg?avcount=1714131613
origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714131613
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165050_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Támadás történt a kaposvári plázában: mutatjuk a fejleményeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714131613
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/kGq1EehdRg7d4nA8ZsdD077qM_xM3YKBCwxo-AtUyE4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMDdiMDUxZGUyZDQyMDc5NmEyZGExMDFkYTI1OWVm.webp
Beszólás

Rajongói nekimentek a TV2 sztárjának, fel sem ismerik legutóbbi képén: „Már nem az a lány”

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BBm89KGEikCqbO70Izrwt_ljcc9qDMYkg9o07tevxuo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.webp
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről