Külföldön lehet híres a magyar énekesnő

2015-ben a francia eurovíziós versenyen tűnt fel Flora.

2015-ben a francia eurovíziós versenyen tűnt fel Flora.

Miklósa Erika szavára adhatunk, márpedig a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő nem véletlenül karolhatta fel a fiatal magyar tehetséget. A francia eurovízión feltűnt Tandi Flora idén a Cannes filmfesztiválon mutathatta be a lemezét, túl van Párizsban egy közönségtalálkón és már Belgium is őt ünnepli.

– Azt vettem észre, hogy külföldön sokkal nyitottabb a közönség. Előszeretettel vesznek részt olyan előadók koncertjein, akiket még kevéssé, vagy egyáltalán nem ismernek. Sajnos Magyarországon az a tendencia, hogy arra nem vált jegyet a közönség, akinek a nevével korábban ritkán találkozik, vagy a munkásságát nem ismeri. Külföldön a többség számára ismeretlenként lépek színpadra, épp ezért meglepő és örömteli, hogy ennek ellenére mindig van közönségem – mondta Flora, akinek a napokban jelent meg Flow című lemeze.

A közösségi oldalát böngészve az is kiderült, azon sem kell meglepődnünk, ha Flora dalait a jövőben a Született feleségek legnagyobb sztárja, Eva Longoria is dúdolgatja majd.

A közösségi oldalára ugyanis felkerült egy kép, amelyről az derül ki, épp Longoria kisasszonynak küldik a megjelent hanganyagot.

© Vári Dénes Photography