Celeb

Kulcsár Edina durván kiakadt volt barátjára

Létrehozva: 2016.01.05.

A szépségkirálynő szerint nem csak exe, de a férfiak többsége csak átveri és kihasználja a nőket.

Van egy sanda gyanúnk, hogy Kulcsár Edina mostanában nem szívesen lép bele egy új kapcsolatba, sőt, az is rettentően zavarja, hogy volt párja, Máté már megtalálta egy másik nő oldalán a boldogságot.

Mint arról korábban a BorsOnline is beszámolt, hiába tervezgette közös jövőjét a szépségkirálynő és a fiú, Edina ősszel felbontotta a jegyességet, és kiadta a fiú útját.

Facebook-oldala azonban most arról árulkodik, nem csak benne, de minden férfiban csalódott a 2014-es Miss World második helyezettje. Edina egyik (egyébként a sminkelésről, pontosabban a sminkmentességről szóló) posztja alá ugyanis egyik rajongója írt az exről, amire a szépség is reagált. "A csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án, a születésnapomon tették ki az első közös képüket!" - írta Edina, hozzátéve, hogy ő le van tiltva a fiú oldaláról, de ismerősei azért közvetítik neki, mi történik ott.

"Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kissebbségi komplexusról ne is beszéljünk... Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok, akik vagyon és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra! Ezért nem szeretem olykor ezt a világot... Amennyire csak lehet, már próbálom elszigetelten élni az életemet, hogy az ilyeneket még csak ne is lássam!" - folytatja, majd egy későbbi kommentben hozzáteszi, hogy persze nem szeretne ismeretlenül véleményt alkotni "utódja" személyiségéről, és sok boldogságot kíván nekik. 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után