Kulcsár Edina durván kiakadt volt barátjára

A szépségkirálynő szerint nem csak exe, de a férfiak többsége csak átveri és kihasználja a nőket.
A szépségkirálynő szerint nem csak exe, de a férfiak többsége csak átveri és kihasználja a nőket.

Van egy sanda gyanúnk, hogy Kulcsár Edina mostanában nem szívesen lép bele egy új kapcsolatba, sőt, az is rettentően zavarja, hogy volt párja, Máté már megtalálta egy másik nő oldalán a boldogságot.

Mint arról korábban a BorsOnline is beszámolt, hiába tervezgette közös jövőjét a szépségkirálynő és a fiú, Edina ősszel felbontotta a jegyességet, és kiadta a fiú útját.

Facebook-oldala azonban most arról árulkodik, nem csak benne, de minden férfiban csalódott a 2014-es Miss World második helyezettje. Edina egyik (egyébként a sminkelésről, pontosabban a sminkmentességről szóló) posztja alá ugyanis egyik rajongója írt az exről, amire a szépség is reagált. "A csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án, a születésnapomon tették ki az első közös képüket!" - írta Edina, hozzátéve, hogy ő le van tiltva a fiú oldaláról, de ismerősei azért közvetítik neki, mi történik ott.

"Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kissebbségi komplexusról ne is beszéljünk... Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok, akik vagyon és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra! Ezért nem szeretem olykor ezt a világot... Amennyire csak lehet, már próbálom elszigetelten élni az életemet, hogy az ilyeneket még csak ne is lássam!" - folytatja, majd egy későbbi kommentben hozzáteszi, hogy persze nem szeretne ismeretlenül véleményt alkotni "utódja" személyiségéről, és sok boldogságot kíván nekik.