Kovi cserben hagyta a magyar nőket

Orális szexre oktatná a magyar lányokat – jelentette be a Magyar Narancsnak adott interjúban Kovács István, azaz Kovi. A hírre természetesen a teljes hazai sajtó felkapta a fejét, azonban kiderült, hogy hamar lelohadt a leghíresebb magyar pornóproducer lelkesedése, ötletéből nem lesz valóság.

– Az ötletet csak példaként említettem meg az interjúban. A backup, azaz „bekap” tanfolyam lett volna, nem „szopótanfolyam”! Az eredeti terv szerint hétvégenként, kis csoportokban tarthattuk volna az oktatást, és nem csak egy színésznő, szexuálpszichológus is segített volna a lányoknak tökéletesíteni a technikát – mondta lapunknak Kovi, hozzátéve: semmit nem tett, hogy az ötlet megvalósuljon.

Hétvégenként oktatta volna az orális szexet, nem középiskolás fokon © Móricz István

Csípős

Nem irigylem a honleányainkat: Kovi segítsége nélkül, tudatlanul botorkálnak az orális szex művészetének átláthatatlan útvesztőjében. Győrik L. Ferenc

– Két éve nem forgatok, teljesen mással foglalkozom már. Egészségtudatos életet élek, amivel negyvenhét kilót fogytam eddig, és abban segítek másoknak, hogyan csinálhatják ezt utánam úgy, hogy közben nem kell lemondaniuk az ételek élvezetéről – mondta.

Kovinak egy másik nagyralátó terve is füstbe menni látszik: pornóforgatásokra vitt volna turistákat, és bár az ötletet számos utazási irodának elküldte, egy jelentkező sem akadt.