Kórházban tartják Beyoncé újszülött ikreit

Az amerikai énekesnő már június 12-én életet adott a két babának, akiknek nemét és nevét egyelőre nem jelentették be hivatalosan, de a hírek szerint egy kisfiú és egy kislány érkezett. A piciket egy hét után sem en­gedték még ki a Los Angeles-i klinikáról, az ismerősök úgy tudják, egy kis gond van a babákkal.

Beyoncé és Jay-Z ikrei múlt héten, keddre virradóra születtek meg © Northfoto

– Felmerült egy kis probléma, és az orvosok nem merik még hazaengedni őket. Nem tudjuk, milyen természetű bajról lehet szó – árulta el a pár egy közeli barátja a TMZ-nek.

Az énekesnő és párja egy egész emeletet lefoglalt az egyik neves orvosi központban, ahol a kicsik világra jöttek. Beyoncé először otthoni szülést tervezett, amit feltehetően orvosai nem javasoltak. Bár a kicsik állapotáról egyelőre nincs pontos értesülés, sokan azt találgatják, a vártnál hamarabb érkeztek, ezért tartják orvosi felügyelet alatt őket. Beyoncé édesanyja, Tina Knowles azt nyilatkozta:

A pár egy egész emeletet lefoglalt a Los Angeles-i kórházban © Northfoto

– Nem számít, isten mi­lyen nemű gyermekeket ad ne­künk, boldoggá tesz minket az érkezésük. Beyoncé és Jay-Z nagyszerű szülők, a lá­nyom igazán jó anya, elképesz­tően türelmes – árulta el a nagymama. Mathew Knowles, a férje jelentette be az ikrek születésének hírét az interneten egy üdvözlőkártyával, amin ez állt: Isten éltesse az ikreket! Szeretettel, nagypapa.