Kordáékhoz megérkezett a trónörökös

Új ura van a Korda-villának. A gyermektelen házaspár életébe egy pöttömnyi eb hozott óriási változást, Fánit tejben-vajban fürdetik, úgy kényeztetik, akár egy kisbabát.
Új ura van a Korda-villának. A gyermektelen házaspár életébe egy pöttömnyi eb hozott óriási változást, Fánit tejben-vajban fürdetik, úgy kényeztetik, akár egy kisbabát.
Korda György és Balázs Klári élete fenekestül felfordult, mióta Klárika néhány napja hazavitte Fánit, a nyolchetes kutyakölyköt, azóta Kordáéknál minden az eb körül forog.

– Elmentem a tenyésztőhöz, ahol Fáni nyolc havanese kölyök közül azonnal odajött hozzám, és kiválasztott, de nekem is ő volt a legszimpatikusabb. Hetek óta izgatottan vártuk, hogy hazahozhassuk, előre elkészítettük a kuckóját, rengeteg kiegészítőt és játékot szereztünk be számára.

Nem csoda, hogy a házaspár igazi trónörökösként fogadta a bájos szőrpamacsot. Köztudott, hogy – bár mintaházasságban élnek
– Kordáék nem vállaltak közös babát, mert a gyereknevelést nem tudták volna összeegyeztetni karrierjükkel. Most minden szeretetüket, gondoskodásukat a kis Fánira zúdítják. A kutyakölyök párnázott mózeskosárban utazik kedvenc babájával, játékok sokasága várja a pár velencei és pesti otthonában is.

– Annyi törődést és figyelmet fordítunk rá, mintha a gyermekünk lenne.
– Természetesen inkább én kényeztetem, mert Gyurinak már van egy német- és egy belgajuhásza, sőt egy macskát is tartunk – sorolta Klárika.
– Fáni egyszerűen imádnivaló! Teljesen átvette az életritmusunkat, akkor eszik-alszik, amikor mi, amikor elfoglaltságunk miatt nem tudunk vele foglalkozni, szép csendben vár ránk. Igazi tünemény, nem tudok betelni vele. Minden gondolatom körülötte forog, lesem a mozdulatait. Ha már megkapta az összes kötelező oltását, akkor már a fellépéseinkre, utazásainkra is velünk tart majd – újságolta boldogon Balázs Klári, akinek határtalan boldogságában férje is osztozik, bár némi féltékenység kiérződik a hangjából.

– Jó kutya, csodálattal nézem, ahogy Klárikával szórakoztatják egymást. Az első napon még félénken viselkedett, de ma már ő a főnök, a nagy kutyáinkat is ő irányítja – mondta el Korda. – Egyelőre az ágyunk mellett alszik, de egyre többször próbál feljutni. Már most rettegek attól a naptól, amikor kivívja, hogy közöttünk aludjon. Hogy fogom kitessékelni onnan „bizonyos” alkalmakkor?

Ocskó Zsolt