Korda a Sziget miatt a pókerről is lemond

Nincsen Sziget Kordáék nélkül. A kártyamániás énekes idén is extázisba ejtette a közönséget Klárikával. A Bors végigkövette a sztárpáros estéjét percről percre.
Nincsen Sziget Kordáék nélkül. A kártyamániás énekes idén is extázisba ejtette a közönséget Klárikával. A Bors végigkövette a sztárpáros estéjét percről percre.
Szinte már hagyománynak mondható, hogy Korda György és Balázs Klári évről évre mulatós dalokkal szórakoztatja a Sziget erre fogékony közönségét. Kordáékat szombaton egészen kora estétől szinte lefekvésig követték munkatársaink, hogy részesei lehessenek a Korda-titoknak.

– Föl-le liftezett a gyomrom már reggeltől az izgalomtól, éppen ezért az ilyen napokon csak erre koncentrálok. Már előző nap sem pókereztem, hogy teljesen kipihent állapotban jelenhessek meg a Szigeten. Ilyenkor sokat alszom és olvasok. Klári pedig minden egyes alkalommal mos és vasal egész nap, ő így vezeti le a soha szűnni nem akaró drukkot – magyarázta a szigetes fellépés előtt két órával Korda, aki saját villájában fújta össze a gyülekezőt, hogy feleségével és profi táncosaival egyszerre érkezzenek meg a koncert helyszínére. Azonban hiába érkeztek Kordáék méregdrága gyors autóval, a hatalmas tömeg miatt így is csak lépésben tudták megközelíteni a bulijuk helyszínét, ahol már több ezres tömeg skandálta nevüket. A több mint egy órás koncert után Kordáék boldogan pihegtek az öltözőjükben.

– A szigetes koncertünk előtt minden évben hatalmas gyomorgörcs kerít hatalmába, amíg fel nem jutok a színpadra, mert ott aztán azonnal elmúlik minden attól a hatalmas adrenalinlökettől, amit ott kapok. Negyedszer tapsoltak vissza. El kell, hogy áruljam, ilyenkor hízik is rendesen a májam – nyilatkozta büszkén az énekes.Õrjöngő tömeg fogadta Gyuri bácsiékat a Szigeten - képgaléria


Óráról órára…
20.00 Kordáék megérkeztek a Kordavillába, innen indulnak majd együtt a táncosokkal.
20.15 Az énekes egy cigi és egy kávé mellett próbálta oldani a gyomoridegét, miközben Klárika még egyszer megigazította a sminkjét.
20.30 Kordáék még egy interjút adtak indulás előtt a Fókusz stábjának.
20.40 Megérkeztek a táncosok, akikkel gyorsan egyeztették a dalok sorrendjét. Klárika még igazított a sminkjén.
20.50 Megjött a technikus is, aki egyben a házaspár sofőrje is fellépésekkor.
21.00 Elindultak a Szigetre.
22.00 Klárikáék korábban érkeztek egy órával, az öltözőben várták a fellépésüket. Időnként kikukucskálnak az egyre jobban nagyobb tömegre.
23.00 A rajongók hangos skandálása közepette Gyuriék felmentek a színpadra, és egyből belekezdtek a dalolásba.
00.15 Negyedik visszatapsolás után végleg befejezték a fellépést, irány az öltöző.
00.30 Néhány interjú után elbúcsúztak a táncosoktól.
00.45 Kocsiba be, következő úti cél a jó meleg ágyikó.
OZS