Celeb

Koholák Alexa: Nem osztozom a férjemen!

uv

Létrehozva: 2018.11.20.

Az elmúlt napokban a Csak show és más semmi! versenyzőjét sok támadás érte spirituális gondolkodása miatt. A Borsnak most Farkas Koholák Alexa magyarázatot ad arra, hogy egy lelki vezetőnek miért más az élete.

Ahogy arról a Bors korábban már írt, a Csak show és más semmi! bájos versenyzőjével, Koholák Alexával nemrég nagyot fordult a világ, és tavasszal teljesen új életet kezdett. Spirituális segítséget kért, hogy boldog lehessen, kívánsága pedig villámgyorsan teljesült is. Lezárta akkori párkapcsolatát. Új életfeladata, hogy embereknek segítsen. Úton a megtisztulása felé, találkozott a vezetőjével, akivel olyan szoros lelki kapcsolata alakult ki, hogy néhány hónap alatt hivatalosan is szentesítették a viszonyukat. A 27 éves lány filmbe illő története megosztja az embereket, sokan örülnek átalakulásának, míg mások gyanakvóak a hirtelen jött változás miatt, de az biztos, hogy mindenkit érdekel, mi áll az óriási fordulat mögött. Ezt kérdezte először a Bors munkatársa is.

– Gyerekfejjel, 18 évesen kerültem a média világába, és a hirtelen jött siker, pénz, csillogás teljesen elvitt. Úgy elszálltam, hogy saját magammal is alig álltam szóba. De mindeközben rájöttem, hogy boldogtalan vagyok, és igazából keresem az utam. Egyik nap spirituális segítséget kértem a közösségi oldalamon, és Évi rám talált – emlékezett vissza a kezdetekre Alexa.

Hogyan kezdődik egy ilyen változás? – adódik a kérdés.

– Balázs, aki most már a férjem és Évi segített, energiacsomagot kaptam tőlük és beavatáshasználó lettem. Lényegében egyik napról a másikra újjászülettem, nem fájt többé a fejem, jól éreztem magam, óriási tettvágy és boldogság volt bennem. Apukám keresztény, anyukám buddhista én viszont ezen a spirituális úton indultam el, és elkezdtem tanulni, mert éreztem, hogy ez a nekem kijelölt út. Ennek a svájci központnak Balázs a magyarországi képviselője. Ez a társaság azért jött létre, hogy segítsen az emberek­nek a problémáik megoldásában, céljaik elérésében – magyarázta a közösség munkáját lapunknak az egykori ÉNB-szereplő, aki barátnőjével együtt olyannyira elhivatott, hogy minden jövedelmét a központnak ajánlja. A Sztárok és párok című vetélkedőben nyert összeget, és azóta is minden pénzét a központnak adja, akárcsak a civil életében divattervezőként és stylistként dolgozó Évi.

Nyilván a legtöbb embernek rögtön az merül fel a fejében, hogy a központ mire költi a pénzt?

– Szükség van egy bizonyos működési tőkére, hogy fennmaradjunk. Pénz kell ahhoz, hogy Balázs lejusson vidékre a beteg gyermekekhez, akiknek szintén gyakran segít. A csoportos foglalkozások során ebéddel kínáljuk a résztvevőket, ez sincs in­gyen. De finanszírozzuk a spirituális helyekre való eljutásunkat is. Sok tehetős beavatáshasználónk támogat minket. De természetesen mindenki maga dönti el, hogy mennyit ajánl fel – szögezte le Alexa, akinek barátnőjével együtt a központ állja minden kiadását, férjével ellentétben ők ugyanis mindketten önkéntes ta­nácsadóként karitatív munkát végeznek.

Évi, Alexa barátnője, velük is él. Emiatt kapta a legtöbb bántást az elmúlt napokban a Csak show és más semmi! versenyzője. A fiatal feleségnek nagyon fájtak a negatív kommentek.

Alexa most a Borsnak azt is elárulta, szó sincs Balázs kegyeiért való viszályról közte és a velük élő Évi között, ahogy ezt a rosszindulatú embe­rek feltételezték. Évi a legjobb önkéntesük, aki apjaként tiszteli Alexa férjét.

– Bárki, aki eljut arra a szintre, és két éve annyira elkötelezett segítő, mint Évi, minden támogatást megérdemel, akár azt is, hogy Balázs lakhatást biztosítson neki. De szó sincs róla, hogy osztoznék bárkivel a férjemen – nevetett fel Alexa. – Szeretem őt, mert rengeteget tanulhatok tőle, mert nagyon egy a gondolkodásunk, egy úton haladunk. Felnézek rá a hatalmas szívéért és cselekedeteiért, ami az első perctől vonzó volt számomra. Az életünk a segítségnyújtásról szól, amiben nincs helye féltékenységnek, kisajátításnak. Őrült nagy hiba lenne ez részemről.

A házaspár a spirituális központjukban sok híres és gazdag emberen is segít. – Lehet, hogy egy embernek látszólag mindene megvan, mégis úgy érzi, semmije sincs, és spirituális úton keresi a boldogság forrását. Őket is szeretném támogatni – mondta Alexa, aki a pénteki élő show-ban Pápai Joci oldalán mentalistaként bizonyíthat. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139654_auto_resized.jpg
origo.hu

Miley Cyrust brutálisan összeverték egy női vécében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713543009
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144602_auto_resized.png
hirtv.hu

Érkezik az újabb benzinárstop?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142431_auto_resized.jpg
ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143247_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Ma éjjel Izrael megtámadta Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27218_resized.jpg?avcount=1713543009
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137545_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713543009
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713543009
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144927_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt