Klausmann Viktor szörnyű titkot árult el

Az egykori tévésnek azért mentek tönkre a kapcsolatai, mert genetikailag nőfaló, és a tévézés világában őt ért számos kísértésnek nem tudott ellenállni. Már csak ezért sem lehet igaz az a régi pletyka, hogy a saját neméhez vonzódna.
Az egykori tévésnek azért mentek tönkre a kapcsolatai, mert genetikailag nőfaló, és a tévézés világában őt ért számos kísértésnek nem tudott ellenállni. Már csak ezért sem lehet igaz az a régi pletyka, hogy a saját neméhez vonzódna.

Egy ideje már csak olykor-olykor tűnik fel a képernyőn, akkor is leginkább síruhában a Kékestetőn, vagy fürdőnadrágban Domonyvölgyben. A Szerencsekerék egykori műsorvezetője ugyanis télen hegyi-mentőként, nyáron vízi-mentőként dolgozik. A televíziózás csillogó világát cserélte fel erre a csak elsőre békésnek tűnő világra és nyomós oka volt rá. A Bestnek adott interjújában azt mondja, a tévézés bizony minden párkapcsolatát tönkretette.

– Életem legnagyobb kudarca, hogy bár két anyától két gyerekem van, akiket imádok, még sincs igazi családom. Alapítottam családot, de nem sikerült megtartanom. A szüleim nemrégiben ünnepelték az 58. házassági évfordulójukat, szeretetben felneveltek két gyereket, nagy kérdés, hogy nekem ez miért nem sikerülhetett? - magyarázta Viktor, aki meg is adta a választ saját kérdésére.

A magazinnak ugyanis azt mondta, foghatná a genetikára is, a nagypapája ugyanis nagy nőfaló hírében állt, de a munkája is olyan volt, ami félreviszi az embereket.

– A televíziós melóban nehéz monogámnak maradni, bár többször megpróbáltam, és másfél-két évig hűséges is maradtam. Mentségemül szolgál, hogy állítólag jóképű pasas voltam, kapós is. Többnyire nem én mentem a nők után, hanem ők utánam - folytatta Klausmann, aki a csajozási szokásai kapcsán bizony azt is elmondta, nagyon nem igaz az a régi keletű pletyka, miszerint Klausman Viktor meleg lenne.

– Én is hallottam ezt, és tudom is a mendemonda okát. Részben onnan jön, hogy annak idején, amikor eléggé nyálasképű gyerekek voltunk, Vujity Tvrtko barátommal vettünk Pesten egy lakást, és négy évig - amíg nem költöztem el - együtt laktunk. Ő az egyik, én a másik szobában. Ha az a lakás mesélni tudna... Sok bulvárcikk született róla. Ha hiszi, ha nem, soha nem volt férfival dolgom, mert mint az eddigiekből is kiderült, az nem az én pályám - mondta Viktor.