Kivel a legjobb az ágyban?

Akkor harmonikus egy kapcsolat, ha a szexen kívül az élet egyéb területein is megértik egymást a párok. Az ilyen idill azonban csak azok között fordulhat elő, akik valóban összeillenek mindenben. A csillagjegyek azt is megmutatják, hogy mely jegyek szülöttei találják meg együtt a boldogságot, és kik azok, akik a hosszú távon csak civakodni fognak.
Akkor harmonikus egy kapcsolat, ha a szexen kívül az élet egyéb területein is megértik egymást a párok. Az ilyen idill azonban csak azok között fordulhat elő, akik valóban összeillenek mindenben. A csillagjegyek azt is megmutatják, hogy mely jegyek szülöttei találják meg együtt a boldogságot, és kik azok, akik a hosszú távon csak civakodni fognak.
Még több részlet: Bogdán Tibor: Szexhoroszkóp című könyvében - Duna International Könyvkiadó
Rák férfi – Mérleg nő
A legjobb, ha megismerkedésük után egyből búcsút vesznek egymástól. Nem egymásnak teremtette őket a sors. A Mérleg nő képtelen megérteni az örökké a gondokba merülő Rákot. A nő távolságtartó természete pedig zavarba hozza a férfit. A problémák megjelenése megerősíti a Mérleget abban a hitében, hogy nem tanácsos kitartania a Rák mellett. Ettől kezdve a kapcsolat zilálja önmagát.
A viszonynak lehetnek boldog pillanatai, de hosszú távon nem életképes.
Rák férfi – Skorpió nő
Ez egy remek páros! Az erős egyéniségű Skorpió ellenállhatatlan szükségét érzi annak, hogy uralkodjék a Rák felett, és ezzel szavatolja a férfi számára fontos biztonságot. Viszonyuk erotikus téren is jól alakul, mivel a gyöngéd Rák és a szeszélyes Skorpió nagyon jól kiegészítik egymást. A férfinak a legfőbb vágya, hogy mindig kielégítse partnerét. A nő féltékenysége némi gondot okozhat, de ezt mindig helyre hozza.
A házasság nekik teljes mértékben ajánlott.
Bak férfi – Nyilas nő
E két jegy szülötte egyszerűen nem képes mit kezdeni egymással, jóformán semmiben sem illenek egymáshoz. Ellentétes célokat követnek, a Nyilas nő a változatosságot, a kalandot kedveli, partnerének viszont ez hiányzik a legkevésbé. A nő semmi esetre sem mond le a szenvedélyről és nem engedi meg partnerének, hogy korlátozza bármiben. A Nyilas nem sokáig bírja a Rák földhöz ragadt Rák mellett, aki pedig csak szenvedne a nő mellett.
Rák férfi – Bak nő
A biztonságra és szeretetre vágyó Rák semmiképpen nem kapja meg ezt a Bak nőtől, akinek számos foglalatossága mellett kisebb gondja is nagyobb ennél. Pedig kapcsolatuk jól indul, mivel köztük igazán nem mindennapi a fizikai-erotikus vonzalom, ami egy ideig felhőtlenné teszi a szerelmet. De ennek a boldog időszaknak gyorsan vége szakad, akkor, mikor a Bak nőn teret enged természetből fakadó visszafogttságának. Házasságuk kockázatos lenne.
Rák férfi – Vízöntő nő
Ha netán összetalálkoznak, jobb, ha sürgősen elmenekülnek egymástól. Ez elsősorban a Rák férfira vonatkozik, aki a kapcsolat nagy vesztese lehet. A Vízöntő ugyanis rendkívül fügetlen természetű, szüntelenül a kalandot keresi, ami nagyon megsebezheti a biztonságra vágyó Rák férfit. Az állandóan másfelé kacsingató nő gyakran kimaradozik otthonról, ezért a férfi úgy érezheti, hogy élettársa elhanyagolja őt. Néhány találka után rájönnek, hogy nem egymásnak valók.
Rák férfi – Halak nő
Kis türelemmel jó társak lehetnek, de csak akkor, ha van bennük megértés és kitartás. Mindenekelőtt erotikus szempontból illenek össze, mivel mindketten melegszívű és érzékeny emberek. Mindig készen állnak egymás támogatására, ezért az egyetértés tökéletes közöttük. A szexen kívül az élet egyéb területén is jól illenek egymáshoz, ritkák köztük a veszekedések. Kapcsolatuk tartós lehet, csak az ismerkedéskor kell vigyázniuk, nehogy türelmetlenség miatt szakítsanak.

Bors