Kitalálná? Ők a legértékesebb magyar sztárok

A Forbes Magazin szerdai lapszámában jön ki negyedik éve azzal, hogy kik az ország legértékesebb hírességei a hirdető cégek számára.

Idén az első helyen a Rádió 1 és az RTL Klub műsorvezetője, Sebestyén Balázs végzett, letaszítva ezzel a trónról a tavalyi győztes Ördög Nórát. Balázs tavaly még a negyedik volt – emlékeztetett a Blikk.

A műsorvezető előrelépésében az is közrejátszhatott, hogy elindította tavaly saját Facebook-oldalát, ugyanis a rangsort a Forbes a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével állította össze, munkájukat médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

© Bors, Végh István, Móricz István

A további sorrend:

3. D. Tóth Kriszta, a WMN.hu főszerkesztője
4. Majorosi Péter, azaz Majka, a TV2 műsorvezetője, rapper
5. Alföldi Róbert, színész-rendező, aki korábban kétszer is az első helyen végzett
6. Liptai Claudia színésznő, műsorvezető
7. Tilla műsorvezető
8. Kiss Ádám humorista
9. Kasza Tibor műsorvezető
10. Hajós András médiaszemélyiség

A listán új szereplők is megjelentek, így az X-Faktor új mentora, Radics Gigi, a színész Szabó Győző, és Nagy Ervin, valamint a modell Mihalik Enikő is. Először szerepel egymahában Sarkka Kata is, aki egy hellyel előzi meg válófélben levő férjét, Hajdú Pétert.

A Forbes legnépszerűbb közösségi média sztárjai között Palvin Barbara nyert, az összesített listára ezzel „csak” a 11. helyezést érte el.

Kimaradt viszont idén a korábbi listákhoz képest Tóth Gabi, Stohl András, Kovács Ákos énekes és Berki Krisztián.