Kiss Ramóna mindig örül, ha nagyon szexi lehet

A színésznő csodálatos alakjára szabták a szűk ruhát, hogy testének minden porcikája jól látszódjon.
A színésznő csodálatos alakjára szabták a szűk ruhát, hogy testének minden porcikája jól látszódjon.

Még egy hónapja sincs, hogy Kiss Ramóna alaposan meglepve rajongóit hidrogénszőkére váltott, és nem kellett sokat várni, ismét egy új arcát mutatta meg a Barátok közt színésznője. Haját az RTL Klub Playback Párbaja kedvéért feketére festették, és egy hiperszűk latexruhát is kapott, hogy hitelesen tudja előadni Madonna Human Nature című számát.

Az eredeti Madonna-klip is túlcsordul az erotikától

– Ugyan Madonna nem tartozik feltétlenül a kedvenceim közé, de tény, hogy hatalmas díva, egy folytonosan megújuló nő, ezért nagyon örültem, hogy az ő bőrébe bújhattam. A video pedig szerintem megérdemli az évszázad klipje jelzőt is. Nagyon megosztó és nagyon szexuális, ezt akartuk utánozni – magyarázta Rami, aki azt mondja, színésznőként hálás feladat volt felölteni a latexruhát.

Testhez simuló latex és tapizó kezek teszik izgalmassá a jelenetet

– Mindig örülök, ha például nagyon szexuális, csúnya vagy gonosz szerepet kapok, és megmutathatom egy új oldalamat is – magyarázta a színésznő, akinek tökéletes alakjára egy varrónő készítette ezt a tapadós kezeslábast. Rami frizuráját pedig hajspray-vel varázsolták hollófeketére, egy hajmosás után már ki is ázott belőle a sötét szín.

– Tetszett a fekete haj, sőt egyszerűen imádtam. Egyáltalán nem kizárt, hogy egyszer fekete leszek, de biztos, hogy ez nem mostanában lesz. Azt hiszen, nem vennék jó néven sem a színházban, sem a Barátok köztben, ha ilyen gyorsan újra hajszínt váltanék – mondta.