Celeb

Kiss Ramóna: Minden szerelemből tanultam

Fái

Létrehozva: 2017.04.29.

A Barátok közt szexi sztárjáért férfiak ezrei rajonganak, ám a csalódás, a szakítás fájdalma még egy ennyire gyönyörű nőt sem kerül el.

Megnyitotta a sörszezont a Sör mi több rendezvényén. Szereti egyáltalán?

Szeretem! Nincs olyan, hogy lányos vagy fiús sör, én egyszerűen csak jobban kedvelem a kevésbé keserűt. Inkább időhöz kötöm a fogyasztását. Ha beköszönt a tavasz, kisüt a nap, akkor nagyon szívesen iszom citrommal egy jó búzasört. Anyuékkal is azt szoktunk, ha kiülünk a kertbe.

Amióta nem forgat a Barátok köztben, gyakrabban tud hazamenni a családjához Veszprémbe?

Nem lett több időm, a színház ren­geteg elfoglaltsággal jár. A Madáchban, a Pesti Magyarban, a Belvárosiban és a Ka­rin­thyban játszom, illetve járjuk az or­szágot különböző darabokkal. Annyit járok haza, mint ed­dig. Soha nem hanyagoltam el a családot, ez nem változott az éle­temben. Amikor tudok, ko­csiba pattanok, és megyek hozzájuk. Illetve ők is sokat járnak Pesten. Most van egy új családtagunk, egy kiskutya. Tavaly sajnos 14 évesen meghalt a kutyusunk, és egy év után most úgy döntöttünk, itt az idő. Illetve édesanyám öt­ven­­éves lett, és ő kapta Hap­pyt, aki lefoglalja minden má­sod­percünket. Ő lett a család kicsi kincse, a boldogsághormonunk.

Dübörög a horgászszezon is!

Pontosan! Beizzították már a horgászbotokat. Apukámnak nagy hobbija. Veszprémi lány vagyok, közel a Balcsi, ezért gyerekkoromban rengeteg időt töltöttünk ott. Inkább a fiúk hobbija, de mivel apunak két lánya van, kizárásos alapon valakit el kellett vinni, és az én lettem. Megtanított horgászni, kaptam egy kicsi botot is, amit gyakorlatilag 12 perc alatt ripityára törtem. Ahogy bedobtam, repült a bot is, rá a kövekre, ahol vége is lett. Apu pár perc múlva meg is nyugodott. Mondjuk horgászbotot többé nem kaptam, csak az övével gyakorolhattam.

Halat is pucol?

Apu fogta a halat, és ha sült keszeget akartunk enni, akkor bizony nekünk, lányoknak kellett megpucolni. Anyu meg a nagymama tanítottak, kislányom, itt fogod meg, így csináld, ha kész, akkor sózd, így irdald be a halacskát. Megtanultam. Nálunk nyáron állandóan halsütés van. Eszméletlenül szeretünk enni!

Akkor hogy lehet ennyire sovány?

Ez édesanyámnak és édesapámnak köszönhető elsősorban, és bizony edzek folyamatosan, heti három, négy alkalommal. Rátaláltam a nekem legmegfelelőbb két edzésmódszerre. Az egyik az infratrainer, ami egy ötvenperces kardió­edzés. Kell az erőnléti edzés is, ami most a speedfitnesz. Nekem ez jött be, ezeket könnyebben tudom beiktatni az életembe.

Mire fordítja azt az időt, ami alatt eddig forgatott?

Átcsoportosítottam, előrébb hoztam olyan munkákat, amire egyébként csak nyáron lett volna időm. De a lényeg, ami időm felszabadult, azt pihenéssel, nyaralással töltöm, aztán majd szépen ballagok tovább az úton. Egyelőre munka szempontjából a színház az első az életemben.

Sokat látni a tévében is, például a Gyertek átban.

Azt a szériát is leforgattuk, talán már le is ment, és a Barátok közt­ben is láthatnak a nézők nyárig. Másfél hete nem forgatok, és azóta nem volt szabadnapom. Örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, de persze hiányoznak a többiek, a napi rutin, a munka.

Benne lesz az X-Faktorban?

Áprilisban befejeztem a Barátok köztben a forgatásokat, de azóta is folyamatosan dolgozom. Az, hogy mi lesz a jövőben, merre halad a karrierem a képernyőn, az még számomra is kérdéses. Most a munkám csak a színpad, ezzel tervezek.

Szeret tévézni?

Imádom, gyakorlatilag a tévé képernyőjén nőttem fel. De a Barátok közt mellett szerettem a Kicsi óriásokat, és a Szombat esti láz-széria is fantasztikus volt. Az RTL-nél is ismerek mindenkit, nem tudok úgy végig­sétálni a folyosón, hogy ne köszönjenek rám húszan. Imádom, ez az érzés nem változott.

Tisztában van azzal, hogy mennyire szép?

Köszönöm szépen. Anyukámnak és apukámnak köszönhető, akik így „összeraktak”. De az szubjektív, hogy szép valaki vagy sem. Boldog vagyok, hogy ezeket az adottságokat örököltem. Talán jobb lenne, ha picit hosszabb lenne a lábam, keskenyebb a hátam, de boldog vagyok ebben a testben. Szerelemgyerek vagyok, azt mondják, azok szépek. A húgom is az, ő is szép lett. Az a fontos, hogy jól érzem magam a bő­röm­ben. Hogy szépnek tartom-e magam, az attól függ, hogy ke­lek fel reggel. Van, hogy belenézek a tükörbe, és azt gondolom: vissza kellene feküdni. Máskor teli vagyok energiával, és szuper minden. Ez szerintem a legtöbb nőnél így van. De jól megvagyok a bőrömben.

Más erőssége is van a szépsége mellett.

Mire gondol?

Cuki, vicces, vidám, jólelkű.

A mosolygás valóban jellemző rám, de persze nekem is van rossz napom. Olyankor bevásárolok minden bűnös finomságot, karnyújtásnyira van a csoki, a csipsz, minden kaja, amit imádok, és beülök a tévé elé egy jó sírós filmmel.

Ez kell!

Kellenek ilyen napok, ezt kötelezően felírnám.

Ilyenkor miért szomorú?

Nem vagyok szomorú, egyszerűen ilyen a női lélek. Szerintem nem létezik olyan nő, aki mindennap elégedetten, boldogan kel fel. De nincs okom szomorúságra. Mindenki életében előfordul olyan, ami okot ad a szomorúságra. Legalább egy szerelmi bánat. Az lenne a fura, ha az ember életében nem lenne ilyen. Így harminc körül elmondhatom, az én életemben is rengeteg volt. De az, hogy ami nem öl meg, az megerősít, rám extrán igaz. Az okos ember tudja ezt is kamatoztatni. Szeretem megsiratni, átadni magam az érzésnek, nem szeretek visszafojtani semmit. Azon is elérzékenyülök, tudok sírni, ha egy kutya átsétál az úttesten. Érzelmes lény vagyok, de ez nem is baj.

Most boldog?

Köszönöm szépen, igen, nagyon jól vagyok.

Ha nem akar többet mondani a magánéletéről, annyit azért elárulhat, szeret a párja, a Veszprém kézilabdása, Lékai Máté meccseire járni?

Nagyon boldog vagyok a magánéletemben. Mátéval támogatjuk egymás karrierjét, ha kell, ott vagyunk, hogy biztassuk egymást. Ennél többet tényleg nem mondanék.

Vágyik valamire?

Most utálni fognak a válaszért, de semmire. Beteljesedett minden, amiért az elmúlt tizenhat évben dolgoztam. A helyemen vagyok.    

Kiss Ramóna

1980-90-es évek
Születik 1980. december 2-án, Veszprémben. A Báthory István Általános Iskola után a közgazdasági szakközépiskolában tanul. Az utolsó két évet magántanulóként végzi, mert bekerül a Barátok közt sorozatba. Egy testvére van, Kiss Debóra.
2000-2010
Továbbtanul két főiskolán is, a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget. A Szombat Esti Lázban 3. helyezett lesz.
Napjainkban
Egyre több RTL-es műsorban szerepel – Gyertek át, Kismenők – eljön a Barátok köztből, színházban játszik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144289_auto_resized.jpg
origo.hu

Migránsok okozták balesetet a Liszt Ferenc repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713569710
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145100_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Alig ismert magára: a mai napig bánja szépészeti beavatkozásait a Jóbarátok sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145738_auto_resized.png
hirtv.hu

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142129_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134554_auto_resized.jpg
vg.hu

Ő Bíró Ada, a köztévé új mesterséges intelligencia műsorvezetője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713569710
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713569710
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713569710
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17129520_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ettől elolvadsz: ilyen édesek Rúzsa Magdi hármas ikrei a misére ment – fotó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141005_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kedves párbeszédbe kezdett Kudlik Júlia és Bíró Ada

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt