Kiss Ramóna: humorral lehet levenni a lábamról

Miközben úton-útfélen arról kérdezik a színésznőt, hogy miért nem kötelezte még el magát, a férfiak többsége meg sem meri őt szólítani.
Miközben úton-útfélen arról kérdezik a színésznőt, hogy miért nem kötelezte még el magát, a férfiak többsége meg sem meri őt szólítani.

Hétfő reggel viccből indított Rákóczi Feri és Vadon Jani a Morning Show-ban egy Szedd fel Ramit! játékot, ami elképesztő eredményt hozott: több száz férfi szállt virtuális harcba Ramóna kegyeiért, de míg a legtöbbjük egzotikus utazást és csillogó életet ígért, végül egy szerény fiú nyert. Egy saját verssel.

A színésznőt folyton arról faggatják, hogy miért nem megy férjhez © Bors

– Örök téma velem kapcsolatban, hogy milyen férfi tud levenni a lábamról – mondja a Borsnak Kiss Ramóna. – És bár ezerszer elmondtam már, még mindig sokakat meglep, hogy nem fontos számomra, hogy egy férfi gazdag és híres legyen. Illetve nem azt keresem egy férfiban, hogy luxuskörülmények között tartson. Én egy önálló lány vagyok, saját kis egzisztenciával, amiért keményen megdolgozom. A Barátok közt mellett jelenleg négy budapesti színházban is játszom. A Magyar Színházban, a Madáchban, a Belvárosiban és a Karinthy Színházban is futnak darabok, amikben szerepem van, elégedett vagyok a sorsommal – magyarázza a színésznő.

A Madáchban a Poligamy című musicalben játszik (Nagy Sándorral) © MTI

– A teljes elégedettséghez természetesen hozzátartozik a ki­egyensúlyozott magánélet is. Nehéz erről bármit is monda­nom, mert ha azt mondom, hogy nincs párom, azonnal párkeresést indítanak nekem – lásd a hétfő reggeli rádióműsort –, ha pedig azt mon­dom, van valakim, akkor azonnal azt akarják tud­ni, hogy ki lehet az. Ezért úgy fogalmaznék, hogy ha lesz kit megmutatnom a nagyvilágnak, akkor meg fogom mutatni őt. Annyit azonban elárulhatok, hogy a szívemet jó humorral és intelligenciával lehet elrabolni, nem sportkocsikulccsal. Ezért nyert a rádiós játékon is egy szerény fiú, aki verset írt nekem – mond­­ja ne­­vet­ve.