Kirúgta Fannit VV Dennis és elment dolgozni

VV Dennis élete gyökeresen megváltozott az elmúlt hónapokban. A ValóVilág 7 rosszfiúja kidobta Tündérfalvi Fannit, elment dolgozni.
VV Dennis élete gyökeresen megváltozott az elmúlt hónapokban. A ValóVilág 7 rosszfiúja kidobta Tündérfalvi Fannit, elment dolgozni.

Különösen kezdődött, különösen is ért véget a VV Dennis és VV Fanni közös története.

– Örülök, hogy megszabadultam Fannitól. A villalét után még összeszokottak voltunk, hogy úgy mondjam. A nagy közös boldogság azonban csak az összezártságnak tudható be. Kijöttünk, együtt jártunk fellépni, de amikor ezek véget értek, megvolt az első összeveszés és véget vetettem a kapcsolatnak. Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás, betegesen féltékeny, hu­szonegy évesen még maga sem tudja, mit akar az élettől. De miután szakítottunk, rájöttem, hogy ennek a kapcsolatnak nem is lett volna kinn jövője – ma­gyarázta Dennis, aki most szingli és a karrierjére koncentrál.

– Visszamentem dolgozni a ré­gi munkahelyemre, mert hétköznap nincsenek fellépések, szétunnám az agyam. Megint kéménytechnikusként dolgozom, egész jól fizet. Közben készül a muzsika, februárban napvilágot lát az első számom, Beteszem címmel, ami a szexről szól. Nagy sláger lesz – újságolta a VV7 rosszfiúja, aki a hiteles megjelenés kedvéért szétvarratta ma­gát.

– Az elmúlt huszonnyolc évem főbb momentumait tetováltattam magamra: édesanyámat, a csajok iránti vonzódásomat, a balesetemet, a védőangyalomat, egy kamerát, egy do­bókockát és a ValóVilág fináléját.