Celeb

Király Viktor: A szerelmemet nézem, amikor énekelek

Fái

Létrehozva: 2017.11.07.

<p>Az énekest megnyugtatja barátnője jelenléte.</p>

Forrás: Vadnai Szabolcs, Fejér Bálint

Versenytársával ellentétben, Király Viktor a Sztárban sztár indulásakor még attól félt, hogy megtalálja-e a helyét a műsorban, el sem tudta képzelni, mennyire passzolnak hozzá a feladatok.

– Tartottam attól, tudok-e majd más bőrébe bújni, de felesleges volt. Imádom a műsort, ajánlom mindenkinek. Jó feladatokat kaptam, és arra vigyáztam, hogy amit csinálok, ne olcsó poén legyen, hanem igényes humor. Visszanézve Charlie volt a legnagyobb kedvencem, aztán Prince és Rag’N’Bone Man, a kövér szakállas énekes – sorolja Viktor, és azt állítja, bár nagyon is esélyes, nem gondol a győzelemre. – Nekem mindig is az volt a fontos, hogy bekerüljek a döntőbe. Az már nem zavar, mi lesz a végeredmény, akkor is győztem.

De nem csak a szakmai sikerektől boldog az énekes, hiszen két és fél hónapja a szerelem is beköszöntött az életébe. Ekkor találkozott Viktor azzal a fiatal, szép, barna hajú lánnyal, aki az első pillanatban elrabolta a szívét. Az volt róla az első benyomása, hogy kedves és őszinte a mosolya. Anita minden vasárnap a stúdióban ül, a helyszínen drukkol kedvesének. 

– Nagyon szeretem, hogy ott van – szögezi le Viktor. – Jó érzés az első hangot úgy énekelni, hogy látom, ott ül a közönség soraiban. Ránézek mindig. Egy pillantás, kis szemezés mindig megy – neveti el magát. – Kimondottan szimpatikus, hogy hétről hétre milyen szörnyű látványt nyújtok, és mégis velem van – mondta vidáman, majd elárulta: – Még nem költöztünk össze, ahhoz még túl friss a kapcsolatunk.

Horváth Tamás: Én nyerem meg a Sztárban sztárt

Horváth Tamás a va­sárnapi adás után euforikus állapotban, göndör parókában, kisfiát magához ölelve mesélt arról, mennyire boldog, hogy bejutott a döntőbe.

– Ez fantasztikus. Két dal választ el a győzelemtől. A leg­elején is elmondtam: úgy vágtam bele, hogy megnyerem. Vagy csináljuk százszázalékosan, vagy sehogy. A döntőben megkaphatom a kedvencemet, Michael Jacksont, ami nekem már a győzelem. Ő az idol, akin felnőttem, akit már babakoromban hallgattam. Pár hónaposan a bátyám rárakta a fülhallgatót a fejemre – meséli csillogó szemmel Tamás. – Az elmúlt kilenc hétben sokat voltam Pesten, keveset a családdal. Mi dunaújvárosiak vagyunk, nagyon so­kat utazunk. Most szállodában lakunk, de imádom a stábot, a műsort, semmi sem számít.

Sokan nem értik, hogy a semmiből jött Tamásnak hogyan lehet ekkora sikere a nézőknél, honnan van a rajongótábora, hiszen először szerepel a televízióban. Ezt kérdezte tőle a Bors újságírója is.

– Ez az elmúlt négy év internetes termése. A YouTube csatornámat építettem és a Facebookomat. Volt egy dal, amit hárman írtunk, és azóta folyamatosan szerzem a dalokat. Az a recept, hogy legyen fülbemászó, amit könnyen megjegyez az ember, és legyen hiteles, legyen szíve a dalnak. Ezek az én dalaim, én írom, hangszerelem, a klipeket is én rendezem. Nincs mögöttem támogató szponzor, mindent magam rakok össze a kis pénzemből. Amit keresek, azt visszaforgatom, mert megérdemli a közönségem. Fontos a cél. Amit Claudia mondott a műsorban, én akkor is zenéltem, amikor zsemlére nem volt pénzem. Mentem az éjszakába ötezer forintért. Nem a pénz a mozgatóerő. Az nem cél. Az emberek nem buták, mert igenis érzik, hogy mi hiteles, és mi nem.

Stohlnak kislánya segít a zsűrizésben

Egy adásnyira a Sztárban sztár végétől, kíváncsiak voltunk, hogy a színész mennyire érzi jól magát a zsűriszékben?

– Tudtam, hogy jó lesz, de hogy ennyire élvezem majd, azt magam sem gondoltam. Szívesen vállalnám a következő szériát is, sőt rosszulesne ha nem ülhetnék ott, mert nagyon megkedveltem a műsort.

Ám nem ő az egyetlen Stohl, aki ennyire lelkesedik az átváltozós, utánzós műsornak. András kislánya, Franciska gyakorlatilag már szereplője a show-nak. Hiszen a színész mindig „kikéri” a véleményét egy-egy dal után. – Ő legszívesebben mindenkinek tíz pontot adna, amikor hátrafordulok, akkor is mindig jelzi nekem – meséli András. Arra nem tudtunk rájönni, hogy ki Franciska kedvence, mert a végén, amikor kinn állt az összes énekes a színpadon, a Bors kollégája úgy hallotta, hogy szinte mindenkinek kiabálta a nevét. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090027_auto_resized.png
origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711691113
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088621_auto_resized.jpg
vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089984_auto_resized.jpg
ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090947_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711691113
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711691113
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...