Király L. Norbi lepattintotta a kiéhezett Anikót

Király L. Norbi nem bánta meg a csókot, amit szilveszterkor VV Anikóval váltott, de úgy döntött, barátnője fontosabb. Most azon van, hogy kapcsolatát rendbe hozza.
Király L. Norbi nem bánta meg a csókot, amit szilveszterkor VV Anikóval váltott, de úgy döntött, barátnője fontosabb. Most azon van, hogy kapcsolatát rendbe hozza.
Anikót a jelek szerint mind a mai napig lázban tartja, hogy szilveszter éjjelén Király L. Norbi csókot lehelt az ajkára. A ValóVilág rosszkislánya azóta levelet is írt plátói szerelmének. Barátai szerint érzései őszinték, és akár vár is Norbira.

– Anikónak bejön Norbi stílusa, egyénisége, a kisugárzása és ahogyan énekel. Ha kap visszajelzést tőle, akkor biztosan reagál majd rá, de nem csinál hülyét magából. Ha van értelme, akkor biztosan vár rá. Nem gondolt arra, hogy Norbi és közte akár párkapcsolat lehet, így nem is volt rá felkészülve, hogy megcsókolta – tudtuk meg Anikó egyik barátjától, Nándortól, aki azt is elárulta, hogy Norbi olyan ember, akibe szerelmes lehet Anikó. – Örülnék, ha összejönnének. Anikó kedves és odaadó lány, ha fele annyira odateszi magát egy párkapcsolatban, mint ahogy barátként, akkor már jól jár vele Norbi – egészítette ki véleményét a lány barátja.

A Bors megkérdezte Király L. Norbit is, akinél azonban szóba sem jöhet egy kapcsolat Anikóval, eldöntötte, a jövőben nem kíván érdemben foglalkozni a rosszkislánnyal.

– Nem terveztem, hogy válaszolok a levelére. Most sokkal inkább azon vagyok, hogy rendbe hozzam alakulóban lévő kapcsolatomat, nehogy megmérgezze a nézeteltérés. Most csak a kedvesemre szeretnék koncentrálni a rengeteg munka mellett. Egyébként nem bántam meg azt a kis csókot, egyszerűen nem tulajdonítottam neki olyan nagy jelentőséget, mint amekkora feneket kerítettek az egésznek – árulta el lapunknak a kaposvári Joe Cocker.
DP–SA