Kipakolta gigantikus melleit a színésznő - fotó

Kate Winslet sem sem hitt a szemének, ezért saját kezűleg ellenőrizte le: tényleg ilyen eszméletlenek Susan Sarandon keblei? Tényleg!
Kate Winslet sem sem hitt a szemének, ezért saját kezűleg ellenőrizte le: tényleg ilyen eszméletlenek Susan Sarandon keblei? Tényleg!

A közel hetven éves Susan Sarandon gigantikus dekoltázsa vitte el a hétvégi SAG Awards különdíját. Keblét selyemmelltartóba bujtatta, ahonnan a fotósok örömére ki-ki buggyant, többi testrészét valamilyen fehér ruha takarta, amire az ott lévők csak a képek nyomán emlékeznek.

© Fotó: Profimedia-Reddot

Kate Winslet például annyira megzavarta a merész összeállítás, hogy nem volt más választása, előre menekült és inkább rámarkolt a dögös színésznőre. Nemcsak a Titanic sztárja, az összes résztvevő Sarandonnal és és dekoltázsával akart fotózkodni.

© Fotó: AFP

Sokan kérdezik: minek köszönhető, hogy a színésznő akár húsz évet is letagadhatna? Hollywoodban erre általában egy magyarázat lehet, jó plasztikai sebésze van. Szakemberek hasonlították össze a régi és a most készült fotókat Susanról és egybehangzó véleményt alkottak. Bár remek formában van, egészséges életet él, nem dohányzik, itt-ott mégis rá kellett segíteni a sebészkésnek, hogy most a fél világ a tündökléséről beszéljen. A szakvéleményke szerint ráncfelvarráson esett át és botoxoltatni is rendszeresen jár, szerencsére ügyelve arra, hogy a mimikája megmaradjon. És a Los Angeles-i díjátadó legnagyobb talánya! Mitől olyan kerek hetven év után is a színésznő melle? Természetesen az implantátumtól.

Susant egyébként lánya, az szintén csinos színésznő, Eva Amurri kísérte a díjátadóra.