Celeb

Kínos: hazugságon kapták a sztárokat

(hanna)

Létrehozva: 2014.08.10.

A napokban derült ki, hogy Oprah Winfrey-t csúnyán átverte egy világsztár, Beyoncé hét évet tagadott le a korából, Michael Douglas a rákos betegségéről állított valótlant, míg Mia Farrow csak huszonöt évvel fia születése után vallotta be, hogy nem Woody Allen, hanem Frank Sinatra a gyerek apja. De ez csak néhány példa, amint látni fogjuk, hosszú a füllentő hírességek sora.

Miért beszélt torokrákról a 67 éves Michael Douglas?

Annak idején nem csak Hollywoodot, az egész világot megdöbbentette a hír, hogy Michael Douglas súlyos beteg. A színésznél 67 éves korában, 2010-ben diagnosztizáltak torokrákot. Most, miután hosszas kezelés után gyógyultnak nyilvánították, egy interjúban bevallotta, hogy négy évvel ezelőtt hazudott a betegségéről. – Valójában egy dió nagyságú nyelvdaganatom volt. A sebészem azt mond­ta, ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, akár az alsó állkapcsom és a nyelvem egy részét is elveszíthetem – nyilatkozta a sztár. Szerencsére nem így történt.

Sinatra kontra Woody Allen

Woody Allen családi élete külön fejezet lehetne egy pszichológia-tankönyvben: 1992-ben összejött nevelt lányával, Soon-Yi Previnnel, így saját fiát hirtelen saját sógorává is tette. Vagy mégsem? Mia Farrow, a neves színész-rendező volt felesége ugyanis huszonöt évvel közös(?) fiuk születése után azzal állt elő, hogy Ronan Farrow-nak nem is Woody, hanem Frank Sinatra az édesapja. Nos, ha a legendás énekes portréját a fiatalember fotója mellé tesszük, valóban megdöbbentő a hasonlóság.

Új múltat talált ki magának a színésznő

Nekem volt egy nagyon-nagyon rossz korszakom, nagyon hazudozós lány voltam – mondta két esztendővel ezelőtt a DTK Show-ban (D. Tóth Kriszta műsorában) Kovács Patrícia. A méltán sikeres színésznő bevallotta, hogy szüleivel kapcsolatos viharai miatt akkoriban megdöbbentő és valószerűtlen hazugságok egész sorát találta ki és hirdette önmagáról, például, hogy a balettintézetbe járt. A művésznő természetesen rég túljutott e keserű korszakon, sőt felnőtt­fejjel már édesapjának is meg tudott bocsátani.

Eminem meghamisított nyomorúsága

A rappert többek között azok a dalszövegek tették világhírűvé, amelyekben saját gyermekkora nyomorúságát tette közkinccsé. Sajátságos módon azonban a hamis legendát éppen az énekes édesanyja, Debbie Nelson leplezte le, mégpedig a fiáról szóló könyvben. „Amikor először meghallottam a szövegeket arról, hogy segélyen tengődtünk, és hogy a fiam egy lakókocsiparkban nőtt fel, valósággal sokkot kaptam. Ám Marschall azzal nyugtatgatott, nyugi, mami, ez csak egy vicc” – emlékszik vissza Eminem édesanyja, aki a könyvével csaknem akkorát kaszálhat, mint fia a zenei piacon.

Oprah Winfrey-t is átverte a kismama

A világ leggazdagabb, s egyik legtapasztaltabb televíziós műsorvezetője tizenkét év után szembesült azzal, hogy egykori interjúalanya, Brandy Norwood átverte őt. Az akkor éppen kisbabát váró afroamerikai énekesnő ugyanis azt mondta Oprah Winfrey műsorában, hogy már korábban hozzáment gyermeke apjához. – Akkoriban hatalmas nyomás nehezedett rám, meg kellett őriznem a jókislányos arcomat, ezért hazudtam – ismerte el Brandy, aki egyben bocsánatot kért a műsorvezetőtől. Tegyük hozzá: ezzel ismét magára irányította a média figyelmét. Erre mondják: Ügyes!

Letagadták a korukat

Nicki Minajt egy rendőrségi jelentés leplezte le (31 helyett 26 évesnek vallotta magát), míg Beyoncéról egy újságíró által megszerzett születési bizonyítványból derült ki, hogy nem 1981-ben, hanem 1974-ben született. Eminem egy 1999-es rádióműsorban 24 évesnek vallotta magát, ám ekkor 27 volt. Jennifer Lopez pedig mindössze egyetlen évet csalt (igaz, ezzel egy egész évtizedet ugrott), amikor a valóságos 1969-es helyett az 1970-es számot kanyarította a születési dátuma rubrikába.

Válással végződött titkos sztáresküvők

Jennifer Lopez és harmadik férje, Marc Anthony 2004-ben azt is tagadta, hogy egyáltalán járnak, miközben ekkor már túl voltak az esküvőn. Tíz évvel később a váláson is…

Gwyneth Paltrow és Chris Martin 2003-ban egyetlen barát és rokon nélkül fogadott egymásnak örök hűséget. Tíz év múlva – ugyancsak csendben – szétváltak útjaik.

Mary Zsuzsinak senki nem hitt

Öt évvel ezelőtt volt Joshi Bharat vendége egy tévéműsorban Mary Zsuzsi, aki az adásban azt állította: első férje, Dobos Attila nem engedte, hogy második férjével, Klapka Györggyel együtt látogassa meg a Dobos által nevelt kislányukat. A műsor után mindezt nyilvánvaló hazugságnak nevezte mindkét férfi, Dobos szerint csak „hebehurgya beszéd”, míg Klapka saját elmondása alapján „halálra röhögte magát” a kijelentéseken, és biztos volt benne, hogy Mary Zsuzsi részegen nyilatkozott.

Hujber Ferenc vizsgabotránya

„Nincs érettségim. Vennem kellett egy bizonyítványt, hogy felvételizhessek a színművészeti főiskolára. Ilyen tekintetben a diplomám érvénytelen” – vallotta be egy két évvel ezelőtti, Szili Nórának adott interjújában Hujber Ferenc. A színész még hozzátette: a Szerepálmom, Lady Macbeth című diplomamunkáját annak ellenére is ötösre védte meg, hogy azt teljes egészében egy húsz évvel korábbi dolgozatról másolta. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714092012
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155306_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714092012
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja