Celeb

Kiengedték a pszichiátriáról az x-faktorost

kbv

Létrehozva: 2017.11.13.

Egy hónappal az után, hogy egyre súlyosbodó állapota miatt kórházba kellett szállítani Nagy Krisztiánt, az X-Faktor egykori versenyzője végre elhagyhatta az egészségügyi intézményt. A különleges hangú énekes az első élő show hetén döntött úgy, feladja a versenyt, és önként bevonul a pszichiátriára. Ekkor már nagyon súlyos volt az állapota, sokszor kiborult, nem bírta a nyomást. Dühkitöréseinek kárát látták versenytársai, mentora, Radics Gigi és a stáb is. Krisztián azonban ma már jobban van, és bármikor újra vállalná a megmérettetést.

– Egy teljes hónapot töltöttem kórházban, bevallom, sok volt, de most már sokkal jobban va­gyok. Gyógyszereket kaptam, ezeket még szednem kell ma is. Majd az orvosok döntik el, mikor leszek olyan jól, hogy elhagyhassam őket – mondta lapunknak Krisztián, aki depresszióval és pánikrohamokkal is küzdött, amikor jelentkezett a tehetségkutatóba.

És valóban, aki követte az előválogatókat és a mentorház adásait, annak feltűnhetett, Krisztián nem mindig volt a helyzet magaslatán, már adások közben is többször kapta el vagy síró- vagy ne­ve­tőgörcs.

– Nem az X-Faktor miatt lettem beteg, már előtte is az voltam, de azt hittem, a verseny ebből kirángathat. Sajnos nem így lett, még mélyebbre kerültem. Korábban is voltak pszichés problémáim, szedtem gyógyszert, de abbahagytam, azért is romlott az állapotom. Ma már jól vagyok, ha lehetne, akár holnap újrakezdeném a versenyt. A mostani lelkiállapotomban végig tudnám csinálni – magyarázta az énekes, aki járt már az RTL Klub székházában is, amióta kijött a kórházból.

– Jó érzés volt ott lenni, egyben fájt is, hogy otthagytam a műsort. Most újra találkoztam a versenytársaimmal, és nagyon szurkolok nekik – mondta Krisz, hozzátéve, egykori mentorával, Radics Gigivel még nem sikerült találkoznia, amióta elhagyta a pszichiátriát, de nagyon várja, hogy esetleg felhívja, és egy jót beszélgessenek.

– A legutóbbi információim szerint Krisztián kórházban tartózkodott, ezért nem beszéltünk és nem is találkozhattunk. Jelenleg pedig minden erőmmel azon vagyok, hogy a versenyben ma­radt mentoráltamat, Gulyás Rolandot segítsem a X-Faktorban. Krisztiánnak pedig ezúton is jobbulást kívánok – mondta lapunknak Gigi. 

Nyolc órán át készült a haja

Nagy nehézségek árán és a legnagyobb titokban készítették el Radics Gigi haját az ötödik elő show-ra. A szokatlan hajkorona nyolc órán keresztül készült, és  közel két és fél kiló póthajat is belefontak. – Péntek délután még volt egy fellépésem, csak utána tudtunk hozzákezdeni a fodrászommal. Este 8-kor kezdte, hajnali 4 körül fejezte be – mondta Gigi, akinek ezúttal tényleg meg kellett szenvednie a szépségért alaposan. A sok póthajtól ugyanis a fonatok nehezek és kényelmetlenek lettek. – Amikor végre lefeküdhettem, nem tudtam aludni. Mindenhogy nyomott. Végül a fejem alá hajtogattam, mint egy kispárnát. Szombat estére már a fejbőröm is fájt tőle, úgy húzott – magyarázta az énekesnő, aki az adás után azonnal kibontatta a súlyos hajat.

Berta Dani búcsúzott

Rengeteget készült, mégsem búslakodott ki­esése után Berta Dani. A seprűgitáros srác úgy érzi, most volt a legjobb. – Nem adom fel! A verseny előtt is a zene volt az életem, így lesz ez utána is – mondta Dani, akinek a mentora, Puskás Peti így versenyző nélkül maradt. – Furcsa ez nekem is, hiszen tavaly két versenyzővel is eljutottam a döntőig. Szerintem is ma volt a legjobb Dani, aki végre leszokott arról is, hogy például a csúszós padlóra fogja, ha nem sikerült egy tánc, vagy a szerencsepólója hiányára, ha problémás volt az ének. Végre megértette, hogy ő is felelős a produkciójáért – magyarázta a mentora.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714059912
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714059912
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160570_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159500_auto_resized.png
hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714059912
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146288_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja