Kiderült, mikor helyezik végső nyugalomra Psota Irént

A Ma­dách Szín­ház Fa­ce­book-ol­da­lán kö­zölte, mikor vesznek végső búcsút a múlt csü­tör­tö­kön el­hunyt szí­nésznőtől.
A Ma­dách Szín­ház Fa­ce­book-ol­da­lán kö­zölte, mikor vesznek végső búcsút a múlt csü­tör­tö­kön el­hunyt szí­nésznőtől.

Ahogy a Bors is megírta, Psota Irén múlt hét csütörtökön, 86 éves korában, hosszan tartó betegség után, szívelégtelenség következtében, álmában hunyt el. Most kiderült, hogy a Madách Színház egykori művészének, az egykori Nemzet Színészének, a kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művésznek, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjának és Budapest Díszpolgárának végső búcsúztatója egyházi szertartás szerint 2016. március 10-én, csütörtökön, délután 3 órakor, a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában lesz (1124 Budapest, Németvölgyi út 99.).

A Család, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Fővárosi Önkormányzat, valamint a Madách Színház Igazgatósága azt kéri, hogy a művésznő tisztelői 14.30-15.00 óra között egy szál virággal róják le kegyeletüket.

A Család, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Fővárosi Önkormányzat, valamint a Madách Színház Igazgatósága közli,...

Posted by Madách Színház Hivatalos Oldala on Thursday, March 3, 2016