Kiderítettük: fia lesz Ördög Nórának

Már csak pár hét van a szülésig, az RTL Klub legnépszerűbb képernyőse mégis titokban tudta tartani második babája nemét. Eddig. A Bors kiderítette: Ördög Nóri kisfiút hord a szíve alatt.
Már csak pár hét van a szülésig, az RTL Klub legnépszerűbb képernyőse mégis titokban tudta tartani második babája nemét. Eddig. A Bors kiderítette: Ördög Nóri kisfiút hord a szíve alatt.

Több mint két évig vártak Mici érkezésére, így nem meglepő, hogy a második baba fogantatását valóságos csodaként éli meg Ördög Nóra és Nánási Pál. A Szombat esti láz műsorvezetőjét és fotós férjét a sors és talán valamely felsőbb hatalmak megajándékozták minden pár legnagyobb örömével.

Nem csoda, hogy az átélt nehézségek után Nóri és Pali nem árulta el senkinek a kisbaba nemét – legalábbis egy ideig. Ám a kismama ezt a fogadalmat nehezen tudta tartani, az RTL Klub folyosóin ugyanis mindenki arról faggatta: kisfiút vagy kislányt vár-e.

Ilyen volt Ördög Nóra, amikor Micit várta. A hiedelem szerint akinek gömbölyû a pocakja, annak lánya lesz... (fotó: Móricz István)

Nóri elárulhatta a legjobb barátainak a baba nemét, így ma már arról sugdolóznak a csatornánál, hogy fiút hord a szíve alatt. – Bár a házasoknak teljesen mindegy lett volna, milyen nemű a baba, Nóra gömbölyödő pocakjában bizony egy kisfiú lakik ideiglenesen, töretlenül fejlődve és erősödve júniusi születéséig. A mama és a papa is nagyon boldog, hogy az eddig fennálló nőuralmat megtörve egy fiú érkezik a családba. Pali és a kis Mici között valóságos „szerelem” alakult ki, de biztos vagyok benne, nagyon örül a kisfiú érkezésének, hiszen büszke, hogy lesz, aki továbbviszi a Nánási nevet – mesélte informátorunk, aki azt is hozzátette: egy időben aki csak találkozott Nórával a székházban, megkérdezte tőle, mi lesz a baba neme, így Nóri végül beadta a derekát, és elárulta.

A kismama szinte repdes a boldogságtól, egyetlen dolog aggasztja csak: a hihetetlenül kis korkülönbség miatt még hosszú ideig mindkét pici pelenkás lesz, és így egyenként is teljes embert igényelnek. Ám ismerve Nóri munkabírását és Pali maximális odaadását a felesége iránt, ezzel nyilván nem lesz semmi gond.