Kiakadt Berkin a féltékeny Hódi Pamela

Hódi Pamela teljesen kiakadt, amiért Berki Krisztián gátlástalanul udvarol kolléganőjének, Czippán Anettnek. A kismama szerint gyereke apja inkorrekt férfi, aki semmibe veszi az ő érzéseit.
Hódi Pamela teljesen kiakadt, amiért Berki Krisztián gátlástalanul udvarol kolléganőjének, Czippán Anettnek. A kismama szerint gyereke apja inkorrekt férfi, aki semmibe veszi az ő érzéseit.

Már az internetezők is úgy érzik: Czippán Anett tetszik Berki Krisztiánnak. Ezzel kapcsolatban számos véleményt lehet találni a világhálón, s ezeket csak megerősíti az Édes életben látott jelenet: Berki felhívja műsorvezetőtársát, hogy közölje vele, több száz kilométert utazik azért, hogy együtt tölthessék a hétvégét. Hódi Pamela a jelenetet feltehetően csak a televízióban látta, de megkockáztatjuk, heves indulatokat váltott ki belőle, hiszen véleményét másnap kérdés nélkül osztotta meg a nagyvilággal:

„Mindent és mindenkit el­tiporva! Gratulálok Nektek, »munkatársak«!” – címezte üzenetét Berkinek és Czippán Anettnek, egyértelműsítve az érzését: kislánya apja és kolléganője között valóban alakulhat valami.

Pamela a Bors kérdéseire is írásban reagált a videóval kapcsolatban: „Korrektebbnek éreztem volna, ha Krisztián előre felkészít, hogy nyit más nő felé, pláne abban a helyzetben, amikor még mi magunk sem tudtuk pontosan, hogy mi lesz velünk. Én abban a hitben voltam, hogy ők ketten csak munkatársak. Persze, hogy feldühít egy ilyen helyzet. De nem csak ez hábo­rított fel, a születésnapomon is otthagyott, hogy elmenjen Szombathelyre, az is egy olyan húzás volt, amitől most úgy érzem, nincs helye az életemben.”

Berki a jelek szerint a lehetőségét is elvágta, hogy valaha is kibékülhessen kislánya anyjával. Ráadásul nem kizárt, hogy ezúttal két szék között végzi. Czippán Anett ugyanis a Borsnak azt mondta, a FemCafé című műsoron kívül nem nagyon tervez találkozókat Berkivel:

– Annak, hogy Krisztián bejelentés nélkül utánam jött Szombathelyre, nem igazán örültem. Egy nagyszabású munkára készültem. Egy idő után kezdtem kifejezetten kellemetlenül érezni magam, és végül megmondtam neki, hogy köztünk nincs és biztos, hogy nem is lesz semmi – felelte Anett.