Celeb

Ki kell írni a Barátok köztből Szellő szerelmét

Fái

Létrehozva: 2017.02.23.

Felgyorsultak az események az RTL Klub napi sorozatában. A sztárhíradós kedvese, Gubík Ági csak vendégszereplő lesz, Nyári Dia pedig hónapokra eltűnik.

Csak kapkodjuk a fejünket, annyi minden történik a Barátok közt háza táján. Lassan a való életre is igaz lesz a szlogenjük, hogy barátok közt bármi megtörténhet, és meg is történik.

Hiszen ki hitte volna, hogy Kiss Ramóna egyszer csak eljön a sorozatból? Még fel sem dolgoztuk ezt a megrázkódtatást, máris itt az újabb hír: a legszexibb sorozatsztár, Nyári Dia sem lesz egy ideig. Szellő István kedveséről, a gyönyörű Gubík Ágiról is azt beszélik, hogy távozik, színházi elfoglaltságai miatt. A sorozat sajtófőnöke pontosított a szóbeszéden:

– Gubík Ági nem hagyja el a sorozatot, egy idő után az együttműködés formája vál­tozik, és vendégszereplő­ként láthatják majd a nézők, tehát továbbra is része lesz a sorozatnak – mondta Böjte Piros, aki azt elismerte, hogy Nyári Dia jövőjét a sorozatban egyetemi felvételije dönti el.

– Dia karaktere, Holman Hanna a történet szerint távozik a Mátyás király térről, de csak egy időre, majd a nézők újra láthatják. A távollét egyrészt dramaturgiai, másrészt szerződéstechnikai, harmadrészt Dia terveit érintő kérdés. A tervek szerint Hanna karaktere a távozás után időről időre visszatért volna, de mivel Dia felvételizni fog a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, így ez az időszak átszervezésre került. Amíg nem forgat a sorozattal, az az idô a felvételire való felkészülésre használható, majd újra forgat, és amennyiben felveszik az egyetemre, véglegesen távozik a sorozatból. Ez Dia és a vezetőség közötti egyeztetés eredménye.

– Tehát, ami a nézők számára lényeges lehet, hogy Nyári Dia a sorozat tagja, egy időre búcsúzik a képernyőtől, de visszatér, viszont könnyen lehet, hogy sikeres felvételi esetén, az egyetem szabályai miatt, el kell búcsúznunk egymástól. Az pedig, hogy miként távozik egy időre Hanna karaktere, majd miként tér vissza, az a sorozatból kiderül. Tessék megnézni!

Nyári Diát nem ijesztik meg a változások, inkább készül az egyetemi felvételire. – Amikor megtudtam, hogy kiírnak, már akkor is tudtam, hogy a karakterem vissza fog térni. Persze más, amikor az ember örökre távozik, de ez majd a felvételi után derül ki. Egyeztettünk a vezetőséggel, így sikerült úgy átszervezni mindent, hogy az megfelelő legyen mindenki számára, így nincsenek kellemetlenségek. Persze hogy volt búcsúbuli. Miért is ne lett volna? Valami átalakult, és ez remek alkalom volt egy jót bulizni. A szünet alatt pedig készülök az egyetemi felvételire, aminek a végeredménye ugye nagyban befolyásolja majd a jövőt.

Sok csinos nő távozott

Konta Barbara 

1998 és 2003 között alakította a sorozat Hoffer Eszterét, ekkor kiírták a sorozatból. Egy ideig a médiában maradt, a TV2 Lazac című műsorában tűnt fel, majd saját show-t is kapott. Két év után azonban visszavonult, férjhez ment, kislánya született, majd elvált.

Szabó Erika

Erdélyi Timitől vette át Mátyás Tilda szerepét, 2003 és 2009 között szerepelt a sorozatban. Eredeti végzettsége közgazdász, a sorozat után azonban felvételizett a színművészetire, amit 2015-ben végzett el. Rendszeresen játszik a Vígszínházban, tavaly a Thália társulatához szerződött.

Marenec Fruzsi 

2004 és 2008 között alakította Harmathy Emmát. Három évvel később rövid időre visszatért a sorozatba, majd távozása után egy ideig a médiában maradt, rövid pihenőt követően a Paprika Tv-n tűnt fel a Pasta Mánia című főzőshow-ban. 

Kiss Ramóna

A színésznő pár hete jelentette be, hogy 16 év után távozik a Barátok köztből. A sorozat Szentmihályi Zsófija meghatározó figura volt, több főszereplő férfival keveredett kapcsolatba. Ramóna még nem tervezte el, mit kezd az idejével, de pihenni akar, és a színházra szeretne koncentrálni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714057816
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714057816
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161674_auto_resized.png
metropol.hu

Azahriah dalát énekli egy távol-keleti lány

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155835_auto_resized.jpg
vg.hu

Kiderült, hogy mit talált el az izraeli válaszcsapás Iránban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714057816
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27438_resized.jpg?avcount=1714057816
origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159413_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nagyon várjuk haza mind" - Rejtélyes módon veszett nyoma a nyíregyházi családanyának, ezzel a kocsival tűnt el Zsuzsa

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja